Originally posted by kronostime
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Radnički Niš
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Treci smo na tabeli trenutno, ne znam zasto je slabo..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostTreci smo na tabeli trenutno, ne znam zasto je slabo..
Comment
-
Nesto su se slicno zalili i kad je Mrka vodio tim. Navodno ubije ih na trening pa ne mogu da trce.
Mislim da je to najveca glupost koju moze neko da izvali. To je jedini nacin da se igraci kondiciono popnu lestvicu iznad. Pa nece valjda kondiciju da nabijaju na utakmici?
Nece kafana, cigare i jaki treninzi, ne ide.
Jevic kaze da trazi intenzivnije treninge, krace. Sta je onda Pakult radio pa ih umorio a da nije bilo intenzivno?Last edited by MaErAkLoIJA; 14-09-17, 16:36.
Comment
-
Originally posted by MaErAkLoIJA View PostNesto su se slicno zalili i kad je Mrka vodio tim. Navodno ubije ih na trening pa ne mogu da trce.
Mislim da je to najveca glupost koju moze neko da izvali. To je jedini nacin da se igraci kondiciono popnu lestvicu iznad. Pa nece valjda kondiciju da nabijaju na utakmici?
Nece kafana, cigare i jaki treninzi, ne ide.
Jevic kaze da trazi intenzivnije treninge, krace. Sta je onda Pakult radio pa ih umorio a da nije bilo intenzivno?
Comment
-
Originally posted by kronostime View Post
Petlovi, mori pojev...
`ajde, zemco, dizi se - valja putovati.
Last edited by nebitan; 17-09-17, 08:30.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Mrkic u startnoj postaviOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment