Originally posted by shminka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tenis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Preselili su se na CC zbog jednog gema
Kei odmah napravio brejk i pobedio u 3. setu sa 6:4http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Aleksa9 View PostPa šta fali Delpovom servisu...Delpo je dosta bolji igrač od Iznera
Bolji je Delpo igrac normalno,ali Isner je isto jako dobar sto se mene ticeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Sad je Delpo dosta i popravio servis, ranije mu je bio ocaj zivi
u svakom slucaju, Iznerov 2. servis, tj. onaj kik je nesto genijalnoako je igrac nizi od 175cm, mislim da ga loptica preskace
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostZao mi je sto Feda nisam gledaoali opet ima i zal i sreca za time sto je ispao.. Prvo zao mi je sto nece obraniti medalju, a sreca nece morati da igra po 2 meca dnevno i moze se samo na singl koncentrisati..
Tipsa i Izner nisam gledao, a da jesam znam da bi jebo onom konju sve jer lik nema pojma o tenisu, samo lupa serve i to je to.. Bice sutra pretesko Fedu, ali i Izneru ce biti drugacije. Fed se muci ako ne bude serve, a za isnera da ne pricam, ako mu stane serva bice 6-1 6-1
Sto se tice dopinga nemojte biti smjesni, svi su oni dopingovani ali DOZVOLJENIM supstancama, a to sto su se ameri sjetili da unesu ogromnu kolicinu kofeina prije plivanja to je njihova stvar.. Isner nije dopingovan, jer teniseri imaju najteze doping kontrole u svijetu sporta !!
Bolje bi bilo Federeru da ne ulazi u mec rezervisan, jer Amer ce ga ubiti servisima
Comment
-
Ma svejedno je los. Pa na travi jucer izgubi prvi servis protiv Seppija na 15, a u drugom servis gemu ponudi 00-40
Trebao bi dosta preciznije gadjati linije. Dodati slice servis na deuce stranu. Kick bi isto morao biti bolji. Postoji jos dosta mjesta za napredak
O Cilicevom prvom servisu ne treba trositi slova na tastaturi
Comment
-
Aman!zguraste li više te mečeve u sutrašnji dan....
Nestrpljiva sam....sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kladionice su izmijenile sanse u odnosu na jucer:
Ocigledno cijene da Novak nije danas dovoljno pokazao a on je glavna konkurencija Federeru. Iznera, za sada, ne uzimaju ozbiljno.Federer 40.8% skocio 4.3% Djokovic 33% pao 2% Mari 16.5% skocio 0.5% ostali 9% pali 3.5%
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostOvo je teska glupost. Ne mogu ti sad pronaci jedan clanak, gde mozes videti kako je zapravo lako biti dopingovan na touru, a ne biti primecen. Pa dovoljno ti je samo da uzimas Hormon Rasta i miran si, jer nema tog testa koji ti moze dokazati da si ga uzimao.
Comment
-
Ja samo znamda je doping mnogo ispred kontrole..odnosno da kontrole zaostaju u savremenim dopinzima i vrstama...
Usredsređeni su i ispituju jedno, a ovi koriste nešto drugo i to je decenijama unazad...naravno ima i naivnih, pa nasednu...ili naprave glupost...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment