Kako Škot peva GOD SAVE THE QUEEN
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tenis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Big Nole View PostJe l Nadal jedini igrac koji ima kompletirane slemove i zlato na OI?
i kome je prvom bio izvor decko iz kafica?“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
-
Indigo,
Zapanjen sam nelojalnoscu mnogih Novakovih navijaca, ukljucujuci i tebe. Nevjerovatno je kako lako i neosnovano pocne pljuvanje.
U dva meca koja je Novak u zadnja tri dana izgubio samo sam se uvjerio da je u njegovoj igri uglavnom sve u redu.
Na psiholoskom planu nesto nedostaje. Poslije ovog drugo razocaranja (poraz od Marija, danasnji mec je nebitan) bicu jako iznenadjen ako ne bude gore prije nego bude bolje!
Bicu jako zadovoljan ako se za Melburn potpuno povrati!
Comment
-
Federeru nije 25 godina da se nakljuka glutamina i oporavi ko nadal ili novak ne ide to tako kad ugazis u cetvrtu deceniju zivota.. Jednostavno nije bilo snage, a endiju svaka cast odigrao je defintivno jedan od najboljih meceva u karijeriLast edited by maliajnstajn; 05-08-12, 20:41.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostFedereru nije 25 godina da se nakljuka kreatina i oporavi ko nadal ili novak ne ide to tako kad ugazis u cetvrtu deceniju zivota.. Jednostavno nije bilo snage, a endiju svaka cast odigrao je defintivno jedan od najboljih meceva u karijeri
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostFedereru nije 25 godina da se nakljuka kreatina i oporavi ko nadal ili novak ne ide to tako kad ugazis u cetvrtu deceniju zivota.. Jednostavno nije bilo snage, a endiju svaka cast odigrao je defintivno jedan od najboljih meceva u karijeriZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Indigo,
Zapanjen sam nelojalnoscu mnogih Novakovih navijaca, ukljucujuci i tebe. Nevjerovatno je kak lako i neosnovano pocne pljuvanje.
U dva meca koja je Novak u zadnja tri dana izgubio samo sam se uvjerio da je u njegovoj igri uglavnom sve u redu.
Na psiholoskom planu nesto nedostaje. Poslije ovog drugo razocaranja (poraz od Marija, danasnji mec je nebitan) bicu jako iznenadjen ako ne bude gore prije nego bude bolje!
Bicu jako zadovoljan ako se za Melburn potpuno povrati!
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostFedereru nije 25 godina da se nakljuka kreatina i oporavi ko nadal ili novak ne ide to tako kad ugazis u cetvrtu deceniju zivota.. Jednostavno nije bilo snage, a endiju svaka cast odigrao je defintivno jedan od najboljih meceva u karijeri
Comment
-
Originally posted by shminka View PostNije mjesto za prozivanja;)
A AK47 ajde molim te prosvjetli me kakve su to gluposti.. nema frustracija nikakvih, znalo se kakav ce fed izaci na teren ali to ne umanjuje murrayevu igru koja je bila briljantnasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment