Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tenis

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by maliajnstajn View Post
    @Bojana, bjezi na rucak u neki restoran bez TV-a, platit cemo mi koji navijamo za Feda
    u ovom kaficu je bio TV, ali je bio daleko, nista nisam videla
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by Gandalf View Post
      Zar toliko ne verujes u naseg Noleta ???
      Ne brate na travi ne,i ako Novak prodje u finale ponovo cu da gledam klasiku kada ga Rodzer bude ubijao sa niskim slajs udarcima i Novak sve to ispucava u mrezu.Jednostavno brate sam mnogo gledao meceva Djokovica i znam kako ce biti,da je beton ili sljaka verovao bi u Novakovo zlato,a ovako ne...

Comment

• Ajde Delpo, trgni se jednom majku mu i dobij Federera! 'bem ti postovanje
        Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Натерао Дел Потра да трчи и сада када је балдисао има Феки да га змага...
          sigpic

Comment

• Kako Delpo bije iz Bh danas...i odlicno kupi sa obe strane niske lopte.

Comment

• Bice zajebano Rodzeru, on ne moze da pidje (bar za sada) brejk lopti, a kamoli da napravi brejk.
              Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

• Usao je u mec sa standardnom taktikom da Delpa drzi na BH strani. Sa slajsom prije svega, ali je Delpo imao odgovore na sve loptice! Prvi set se zavrsio kako je, a u drugom po nepisanom pravilu Roger se takticki gubi. Desilo mu se to par puta ove godine. Berdych, Raonic, Murray...ali je uvijek uspio da iscupa set u kasnoj fazi istog

Novi update sa PTPS...Ako Roger sutra bude igrao ovako, bilo u mecu za zlato ili za bronzu, nece imati nikakve sanse

Comment

• u ovakvim uslovima na travi federerov slice je NULA protiv del potra.. Fed je sajsece i loptica ide ide i onda udari vjetar ubije veliku vecinu rotacija tako da ta loptica ostane nisko ali ne mrtvo uopste ne sklizne kao sto bi trebala
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ako Rodzer izgubi, jedini krivac za to je Bojana
                    Dayman (a-a-ah...)
                    For everyone

Comment

• Originally posted by Gandalf View Post
                      Ako Rodzer izgubi, jedini krivac za to je Bojana
                      Apsolutno

Comment

• Moracu da kupim ovu majicu sa stomakom sto fura Federer, mnogo mi se djasvi.
                        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                        fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• kriv je on sto je nesposoban, nenormalan i nervozan

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Krenule su bombe.
                            Dayman (a-a-ah...)
                            For everyone

Comment

• Kakav poen

Comment

• ma ovaj ne moze da promasi...

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X