Mnogo losi uslovi bili, vetar je unistio u prvoj seriji Krafta, Velingera i Tandea. Frajtag pokazuje da je najozbiljniji kandidat ove sezone za titulu. Bravo za Stocha, nadam se da je tempirao formu i za NG turneju. Aman odlican u prvom ali los u drugom skoku. Mali Kobajasi isto prijatno iznenadjenje, 4 takmicenja ove sezone i sve u top 10 zavrsio.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ski skokovi
Collapse
X
-
Freitag odlican u kvalifikacijama, veliki je favorite za pobedu.
Kobayashi I Peter Prevc takodje dobri.
Nadam se nekom iznenadjenju jer mi Freitag nije preterano simpatican.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Bravo za Stocha, zasluzena pobeda, Frajtag je tu, Kraft bas podbacio u drugoj seriji i ima nesto veci zaostatak. Konta da ce ova trojica biti glavni kandidati za osvajanje, ali nadam se da ce Stoch uspeti da odbrani titulu iz prosle sezone.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Kakva steta za FrajtagaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ubija Stoch, nema sta.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nije skakao u drugoj seriji, verujem da nece vise ni skakati na turneji.
Borio bi se on zestoko sa Kamilom, ovako smo malo izgubili draz.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bravo Stoch majstore, odbranio rutinski novogodisnju turneju. Steta za Frajtaga, kontam da bi bilo neizvesno ali bi sigurno zaostajao dobrih 20-ak poena za Stochom koji je tacno tempirao formu za NT. Osecam da ce ponovo uzeti zlato na OI.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Kapa dole Kamile!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Stohara pokidao...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Svaka čast majstore.. Kubacki je "malo" tankovao drugi skok, ali mu nije za zameriti, ko će koga nego svoj svoga_pogurati.
Fun fact: Timi Zajc je jedini slovenac koji je u svim uzrastima, od kad skače, bio državni prvak! Biće nešto od tog malog..
Comment
-
Nestvarni Kamil Stoch, bravo care, posprdao si se sa ostalima, odlicno tempirao formu i odbrana titule uz sve 4 pobede. Sada se fokusirati na OI, dok mu SP u ski-letovima nece biti prioritet najverovatnije.Dreams are coming true.
Comment
Comment