brutalna sezona za Prevca samo tako nastavi i sledece sezone
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ski skokovi
Collapse
X
-
Braca vrhunska na pocetku sezone.
Ovaj put mladji Domen/138.5 i 14o.5/ pobedjuje ispred Frojnda/2*14o.o/ i P.Prevca/143 i 14o.5 ali sa padom/.
Sutra se ocekuje jos veci spektakl, u 16 h.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Sta radi ovaj mali Domen, ovo nije realno. Kakvi skokovi decka, dok je Peter skroz podbacio.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Braca Prevc ubijaju igru,a uskoro dolazi jos jedan brat,Cene Prevc...
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kakav podbacaj Domena Prevca,steta.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Koji haos od pocetka sezone. Pobedjuju razni takmicari koji vervatno nisu ni za top 10.
Nema Slirija, nema Domena, Ahonen sa 40 godina i dalje skace ali ne moze proci kvalifikacije. Stariji Prevc nije blizu svoje najbolje forme, nema Norijakija Kasaia. Ukratko dominiraju Nemci i Norvezani.
Cesi su poceli svetski kup u uzasnoj formi, bukvalno nema krstenog skakaca. Cak nema ni Koudelke koji je dobro skako prethodnih godina.
Italijani i Francuzi su i dalje na marginama. Vidim da Italijani imaju nekog novog skakaca i trebao biti dobar s obzirom da je juniorski vice sampion.
Kanadjani i Amerikanci sem Rhoadsa nemaju nikog, taj momak bi trebao u sezoni biti u 30.
Finci nekada velika skakacka nacija sa bracom Hautameki, Janeom Ahonenom uvek su bili favoriti na ekipinim takmicenjima. Sada bukvalno nemaju nikoga ko se istice.
Austrijanci imaju Krafta i Fetnera. Ostali mnogo losiji.
Poljaci sa Kotom, Zylom, Stochom, Kubackim cinice najveceg rivala Nemcima i Norvezanima.
Od takmicara koji dolaze tu su Zajc kao predvodnik sjajne Slovenacke mlade reprezentacije.
Vancura i Polasek, mladi Cesi.
Schmid, Granerud, Insam, Kobayashi....
Bukvalno 15 takmicara je u konkurenciji za osvajanje svetskog kupa ove sezone.Last edited by Indigo; 03-12-17, 12:54.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Koliko sam uspeo da zaključim niko od njih nije konstantan, jednu sezonu izdominiraju, u sledećoj se bore da prođu kvalifikacije. Očigledno nema love dovoljno da se sportisti stimulišu za neki kontinuirani trening. Dosta je i konfuzije koliko vremenski uslovi menjaju vrednost skoka, pa je teže i za praćenje.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment