SIMON AMMANN
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ski skokovi
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Odlicni skokovi u Obersdorfu,uzivao sam,iznenadio me je Aman sjajnim ksokovima sa skracenog zaletista,naravno Morgenstern inace moj favorit je bio takodje odlican,a mladi Prevc i onaj mladi Diethard su me prijatno iznenadili.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Odlicni skokovi danas prva pobeda mladog Ditharta,Morgenstern i Aman odlicni takodje tako da ce se najverovatnije ova trojka i boriti za titulu 4 skakaonice.Jedva cekam Insbruk bice veoma zanimljivoDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Nista od Slirija ove sezone, pobednika treba da trazimo izmedju Amana, Morgensterna i Ditharta.Nisam dugo pratio, ali mi je ovo jedna od zanimljivijih turneja.Nadam se da ce tako ostati i do poslednje trke.Ditharta i juce u kvalifikacijama i danas bez premca i zasluzeno je slavio.Aman je izvukao maksimum i tesko da je mogao danas bolje od treceg mesta.
Eurosport HD, veliko hvala SBB-u na njihovom promotivnom periodu.Da tako bude i dogodine.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostNista od Slirija ove sezone, pobednika treba da trazimo izmedju Amana, Morgensterna i Ditharta.Nisam dugo pratio, ali mi je ovo jedna od zanimljivijih turneja.Nadam se da ce tako ostati i do poslednje trke.Ditharta i juce u kvalifikacijama i danas bez premca i zasluzeno je slavio.Aman je izvukao maksimum i tesko da je mogao danas bolje od treceg mesta.
Eurosport HD, veliko hvala SBB-u na njihovom promotivnom periodu.Da tako bude i dogodine.
Blago tebi. Ja sam ostao na samilosti RTSa da slucajno puste nesto ali corak
Comment
-
I zahvaljujuci tome sto su drugu rundu prekinuli, imamo pobednika jer sada nema potrebe da se odrzi poslednja etapa.
Izbacili su oba konkurenta tim prekidom i 99% ovo osvaja Austrijanac Dithart.Postoje neke teoretske sanse za Amana, ali je Morgenstern eliminisan zato sto je slabo skocio u prvoj seriji.Treba napomenuti da je vetar danas pravio puno problema sto i nije bio slucaj u Garmisu i Obrstdorfu.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostI zahvaljujuci tome sto su drugu rundu prekinuli, imamo pobednika jer sada nema potrebe da se odrzi poslednja etapa.
Izbacili su oba konkurenta tim prekidom i 99% ovo osvaja Austrijanac Dithart.Postoje neke teoretske sanse za Amana, ali je Morgenstern eliminisan zato sto je slabo skocio u prvoj seriji.Treba napomenuti da je vetar danas pravio puno problema sto i nije bio slucaj u Garmisu i Obrstdorfu.
Iz godine u godinu sve više opada kvalitet takmičenja, što zbog nekih novih nelogičnih pravila, što zbog vjetra u leđa Austrijancima, što je bio slučaj na kraju će se ispostaviti i na ovoj turneji. Izbacuju oni klase u posljednjem desetljeću, a gdje i ne bi koliko ulažu u ovu disciplinu i koliko joj posvećuju pažnju, ali ovaj cirkus sa novim pravilima i monopolom koji Austrijanci drže u ovom sportu je apsurdan.Last edited by Merlin; 05-01-14, 02:45.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Kada ovako nesto urade, tacno mi se ni ne gleda vise.. 8 ili 9 takmicara su trebala jos da skoce. Svaki sport ima neku losu stranu, ali ovo je apsurdno. Stvarno je jadno da ti ne mozes da nadjes vremena / drugi termin da se zavrsi serija, sto je jedina postena opcija. Definitivno se slazem sa Merlinom, sto se kvaliteta takmicenja tice.
Comment
-
Kakva li mućka sutra ide. Ne bi me čudilo da se ponovo odradi samo 1 serija ili će pogurati Austrijanca sa +/- bodovima za vjetar.
Ali ozbiljno jedno od najprestižnijih skijaških takmičenja i u ovoj disciplini najveći događaj, čast ostalim takmičenjima, no turneja je uvijek bila 1 stepenicu iznad i da se ovako neodgovorno ponašaju.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Dithart osvojio turneju .. Morgenstern i Aman na drugom i trecem mestu.
Austrijanac je u Bisoshofenu pobedio ispred Slovenca Petera Prevca 296,5 poena a Prevc je imao 294,8 poena ..
Poredak u Svetkom kupu :
Stoh 526, Aman 484, Slirencauer 463, Bardal 429, Morgenstern 378, Kasai 341, Velinger 319, Fronjd 309, Dithart 295
Comment
Comment