Shardo ne bih da te razocaram, ali Vesely uzima zlato, rece
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Atletika
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Shardonnay View Post
ne mogu preko telefona da postavim link, al pogledaj na netu, slikao se za Vogue
Pitkamaki se malo podsisao, pokusava da bude moderan al nema sanse, nije ni za Vogue a kamoli za zlato
Pazi kada sam ih odmah izdvojila...a ti napisala...
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Dusan View PostShardo ne bih da te razocaram, ali Vesely uzima zlato, receSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Originally posted by Dusan View PostTi mislis da nije u pravu?
Kaze se Torkildsen, a ne Terkildsen.
Jel' to sigurno rekao da stavim kucu na VeselogSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Naravno nikako ne zaboraviti najbolje u 22:00!
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ako Bolt bude ozbiljan, obaraju WR. On i Yohan zajedno, plus onaj sto je bio treci, bruka!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ma dobro je bacanje koplja, ima 2-3 velika imena, ima konkurencije, e sad sto ga nema ludak koji moze da baci 100m je druga stvar
A meni ovi Etiopljani svi lice jedni na druge.. Kenijci ne, ali Etiopljani su mi kao preslikani
Inace, svidja mi se kako skakacice u vis kako kaze Rale imaju fantasticnu tehniku dizanja nogu
Samo ona odvratna Belgijanka da ne odbrani zlato
Comment
Comment