Meni najgore kad sklopim dobru ekipu i onda se pojavi neki majmun koji hoce novi izazov. Ujebe mi kompletan squad harmony, onda ja popizdim i posaljem ga u b ekipu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Football Manager
Collapse
X
-
Originally posted by p4p1 View PostOvo i mene izluđuje na svim igricama. Moraju to da isprave, ili bar da se napravi neki scenario u kome taj lik ispada loš momak za saigrače, medije i sl.
Meni najgore kad sklopim dobru ekipu i onda se pojavi neki majmun koji hoce novi izazov. Ujebe mi kompletan squad harmony, onda ja popizdim i posaljem ga u b ekipu.
Neki od zanimljivijih transfera u ove (skoro) tri godine sejva
Last edited by Crni Đorđe; 05-07-16, 17:04.sigpic
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostSto se tice toga Seria A i Francuska liga su zlatne. Kod Francuza mozes registrovati 99 igrača
Tebi Đole svaka čast za ovo s Bilbaom, ne mogu zamisliti da vodim ekipu koja je ogranicena dovođenjem igrača iskljucivo iz Baskije.Svakako više volim dati direktoru da se bavi transferima. Mada ovde ne smem rizikovati i direktoru dati ovlašćenja. Odu li Laport, Ituraspe i Muniain, eto me u Segundi očas posla.
Last edited by Crni Đorđe; 05-07-16, 17:17.sigpic
Comment
-
fm2015.jpg
stats .jpg
Eh evo i mog zadnjeg save fila-a. Trenutno igram 4. sezonu, polusezona je u toku i potpuno sam izjednačen sa City-em.DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
-
Protiv Raja sa 2:0 na 2:2 i tada su stvari krenule nizbrdo. Posle Malage nisam "preživeo" sastanak borda i tu smo se pozdravili.
Međutim, krajem decembra dolazi ponuda iz Friuli-Julije, gde tražim ugovor do kraja sezone, a posle ćemo videti.
SpoilerInače, dočekao me kumara. Jašemo zajedno.
Last edited by Crni Đorđe; 10-07-16, 15:18.sigpic
Comment
-
Jea, Skufe prvi goša, već je projektovan za prvog reprezentativnog golmana u budućnosti. Dok je Vidmer desno. Posle Fluminensea i Bilbaa, konačno imam igrače i mogućnosti da zaigram moju omiljenu 4-3-1-2. Zielinski, Badu, Kone, Agire, Destro, Čičarito, Niko Lopez. Samo mi štoperi opasno škripe i to ću sada u zimskom roku da popravim sa ovih 20 miliona. Nakupio se Udine novca, samo prodaju skupo, nikog ne kupuju.sigpic
Comment
Comment