Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Football Manager
Collapse
X
-
Moze li mi reci neko kako da pobedim Svonsi?
4 puta smo igrlai ove sezone i 4 puta je nereseno bilo i sad imam jos jedna mec sa njima kod kuce ja stvarno en znam kako da ih dobijemDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostMoze li mi reci neko kako da pobedim Svonsi?
4 puta smo igrlai ove sezone i 4 puta je nereseno bilo i sad imam jos jedna mec sa njima kod kuce ja stvarno en znam kako da ih dobijem
Ali jbg neke ekipe prosto ne leze dobro , ja sam se sa Arsenalom mucio dosta protiv Kristal Palasa ma sta da sam probao prosto mi nije lezala ekipa dok nisu promenili menadzerasigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
-
-
Evo na kraju prve sezone u Evertonu osvojih 2. mesto sasvim sam zadovoljan,FA cup sam igroa polufinale,capital one sam ispao u cetvrtfinalu sasvim solidni rezultati.
Kupio sam Holtby-a i Longa(najbolji strelac lige) posto za Lukaku-a tesko da cu skuipiti para posto moram da kupim Deulofeu-a iz Barse koji je na pozajmicic znaci ostace mi mozda jos nekih 7-8 miliona a Celsi trazi 20.
Last edited by bice; 26-08-14, 15:22.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by AleksaVP View PostKakva ludorija se dešava kod mene u prvoj sezoni sa Junajtedom. Liverpul psole slabih rezultata otpustio Rodžersa i postavio Bijelsu za trenera. Man City otpustio Pelegrinija a postavio Klopa.
A novi trener Dortmunda je niko drugo do Dejvida Mojesa.
MESSI 10
Comment
-
Originally posted by bice View PostCekaj sta ja da skinem da bih imao ovako lep menadzer?Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Nije valjda novog,onda cu izgubiti sve ovo pa opet ispocetka,onda necu nista da menjamDreams are coming true.
Comment
Comment