Originally posted by miha92
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Football Manager
Collapse
X
-
Skinuo sam summer update sa svim transferima i počeo sam sezonu mada ide baš sporo Po dobrom starom običaju uzeo se Arsenal
Prva veća vest bila je da je profa u Barsi tako da sam se odma iznervirao
Spoiler
Ekipa mi je maltene kompletna stvarno je dobro popunjena tako da sam hteo da dovedem samo jednog štopera i izvukao sam jeftinu varijantu
Spoiler
Što se formacije tiče dugo sam razmišljao i odlučio sam da se poslužim Benitezovom dobrom starom sa jakim bunkerom pozadi čak sam i Vermu stavio na beka kako bi dobio na toj čvrstini i kako bi izvukao Bouldov defense training , krila su mi malo sporija ali probaću sa ovom varijantom tehničara ako ne bude išlo menjam ih sledeće sezone.
Spoiler
Spoilersigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
za manje od 2 sata izlazi najbolja fudbalska simulacija na svetuНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Originally posted by Prototype View Postda li cu ja to moci pokrenuti sa 2GB RAM-a
Verovatno ces moci lagano da pokrenes, ako je tacan ovaj podatak za minimalnu zahtevnost
Last edited by Lord Aleksoni; 30-10-13, 23:20.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostNadam se nekom normalnom cracku da se ne mucim ko predhodnih godina kad mi je dolazilo da kupim igricu od muke.
Ne daju mi se pare, kada mogu da je imam dzabe a jeste da poneki put se ceka dosta vremena
Comment
-
jel neko naso neki torrent za skidanjeНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
Comment