Originally posted by Mrkela
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Football Manager
Collapse
X
-
Jel moze online sa piratom da se igra?
Edit: Zn da ne moze pirat sa originalom jer ce koliko sutra apdejtovati verziju, nego izmedju dva pirata?Last edited by bici; 06-11-18, 15:13.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
-
Originally posted by bici View PostJel moze online sa piratom da se igra?
Edit: Zn da ne moze pirat sa originalom jer ce koliko sutra apdejtovati verziju, nego izmedju dva pirata?
Originally posted by Baka View PostAaaaj ne seri... Wtf...
Aj posalji link na PM da se baci to jos nocas na skidanje.
Sent from my LG-H818 using TapatalkOriginally posted by labe View PostDruze jel moze u pp? Duznik sam ti
A zahvalite se Scouseru inače, od njega sam ja saznao.
Comment
-
Jbt ladno radinisam ocekivao crack pre marta.
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Da vas pitam nesto, ima li zainteresovanih za online igranje? Ne pricam o zajedničkom sejvu već o online dvomecima. Funkcioniše na sledeći način:
-izaberu se dve ekipe, npr. Liverpul-Junajted
-napravi se sejv
-igrac 1 loaduje sejv, preuzme Liverpul i zakaže prijateljsku utakmicu
-igrac 2 uskoci na sejv, preuzme Junajted i onda se odigra tekma
-nakon toga igrač 2 loaduje sejv, preuzme Liverpul, zakaže prijateljsku a igrač 1 uskoci i uzme Junajted, i onda odigraju meč
Saberu se rezultati i to je to.
Ako bude malo vise zainteresovanih, možemo i ligu pokrenuti, mi smo vazda igrali sa fantazi ekipama. Izabereš bazni tim, pa napravimo pool igrača i onda se pravi draft, svi biraju igrače po rundama. Kasnije mogu da se trejduju igrači, postoji jedan bazični sejv koji svi koriste da bi igrali mečeve u ligi. Da ne dodje do zabune, ne ulaze svi istovremeno na sejv, već se dogovaraju igrači koji igraju međusobno u tom kolu i igraju zasebno između sebe. Tabele se računaju u ekselu, znači ne igra se liga direktno u fm-u, u fm-u se igraju mečevi kao prijateljske, a sva ostala organizacija se radi van fm-aLast edited by bici; 07-11-18, 14:08.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ne aOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by MarcelloLippi View PostLjudi ja sam skinuo sa link koji je gokara postavio, krenem sa milanom ucitam lige petice i srpsku ligu i kad treba da se zavrsi post procesing izadje mi iz igre, ima li neko resenje?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by MarcelloLippi View PostLjudi ja sam skinuo sa link koji je gokara postavio, krenem sa milanom ucitam lige petice i srpsku ligu i kad treba da se zavrsi post procesing izadje mi iz igre, ima li neko resenje?
Comment
Comment