Originally posted by lenjivac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NCAA Basketball 2011/12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
-
Nisam mislio na Rivers-a, mislio sam na Seth-a.
Ne mogu da gotivim Rivers-a dok ga Mike ne spusti malo na zemlju.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostNisam mislio na Rivers-a, mislio sam na Seth-a.
Ne mogu da gotivim Rivers-a dok ga Mike ne spusti malo na zemlju.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostNisam mislio na Rivers-a, mislio sam na Seth-a.
Ne mogu da gotivim Rivers-a dok ga Mike ne spusti malo na zemlju."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostMislim da ces se nacekati na to. Izgleda veoma... prepotentno. Coach K je genije, ali nije cudotvorac.
Yep, toga se i ja plasim... Al' sta cu kad volim Duke, pa cu morati da se nateram da navijam za njega.
Salu na stranu, to sto ja ne volim takve likove ne znaci da on nece dobro proci u svojoj karijeri. Najbolji primer Lebron.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostYep, toga se i ja plasim... Al' sta cu kad volim Duke, pa cu morati da se nateram da navijam za njega.
Salu na stranu, to sto ja ne volim takve likove ne znaci da on nece dobro proci u svojoj karijeri. Najbolji primer Lebron.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ma Rivers ima bolesnu kontrolu lopte i veliki je talenat, ali ima jos mnogo takvih igraca... mislim da ce on dominirati na koledzu ali kada dodje vreme za pro basket da ce se tu tesko snaci, jer fali mu to "nesto" sto se ne moze opisati recima."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostTakodje, mada ja nemam problem sa drcnim likovima dok ih to ne uvede u gomilu lupih gresaka. Ove godine ce Duke - NC biti najjaci u xx godina, jedva cekam to krljanje.
EDIT: Erni, je l' isto sto i onom fali?sigpic
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostJa nemam problema sa kurcevitim likovima koji imaju pokrice za takvo ponasanje. Klinac od 19 godina koji je tek usao na koledz ga svakako nema. Sinoc ga neki lik iz Belmont-a faulirao, onako malo jace, ali nista posebno, a ovaj ustaje i kao mu se unosi u facu. More, mamu ti... Al' da je ogroman talenat i to bas ogroman, nema sta da se prica... Bas me podseca na JR-a po mnogo cemu.
EDIT: Erni, je l' isto sto i onom fali?
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostTakodje, mada ja nemam problem sa drcnim likovima dok ih to ne uvede u gomilu lupih gresaka. Ove godine ce Duke - NC biti najjaci u xx godina, jedva cekam to krljanje."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostJa nemam problema sa kurcevitim likovima koji imaju pokrice za takvo ponasanje. Klinac od 19 godina koji je tek usao na koledz ga svakako nema. Sinoc ga neki lik iz Belmont-a faulirao, onako malo jace, ali nista posebno, a ovaj ustaje i kao mu se unosi u facu. More, mamu ti... Al' da je ogroman talenat i to bas ogroman, nema sta da se prica... Bas me podseca na JR-a po mnogo cemu.
EDIT: Erni, je l' isto sto i onom fali?"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostKome? JR-u? Njemu fali jedno 200 grama mozga.
Nisam mislio na JR-a, al' nije ni bitno...
Daj Boze da ga otpuste oni Kinezi kad se zavrsi lockout, falice onakva budala ligi.
Al' da ne idemo vise u off... Ima li jos sta zanimljivo veceras osim Butler-a, Orange-a i Duke-a?sigpic
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostNisam mislio na JR-a, al' nije ni bitno...
Daj Boze da ga otpuste oni Kinezi kad se zavrsi lockout, falice onakva budala ligi.
Al' da ne idemo vise u off... Ima li jos sta zanimljivo veceras osim Butler-a, Orange-a i Duke-a?
Nema nista zanimljivo, mada ce i te tri biti sve samo ne zanimljive. Dok ne krenu utakmice unutar Big East-a nema tu kuvanja.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostZnam ja na koga si mislio i rek'o sam ti tamo sta treba
Nema nista zanimljivo, mada ce i te tri biti sve samo ne zanimljive. Dok ne krenu utakmice unutar Big East-a nema tu kuvanja.
Greota, mislio sam da ces se primiti, mnogo si se nesto smirio u zadnje vreme.
Ma nece ni ove biti zanimljive rezultatski, ali bar ce biti igraca vrednih paznje.sigpic
Comment
Comment