Originally posted by Adin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sta gledati? (preporuke za tv program)
Collapse
X
-
"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
-
Originally posted by Ernesto View PostMa on je legenda u svakom smislu.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by Adin View PostVidim da pratiš ove fine dokumentarce ,pa imaš li kakav da mi preporucis uživam u tome jednostavno."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
U pitanju je film "To Walk with Lions", istinita prica o George Adamson-u... ;)
Takodje, ima dosta dobrih dokumentaraca o Kevin Richardson-u. Svakako vredi pogledati. ;)"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Originally posted by Ernesto View Post@Adin
Ziv je Stevens umro nije, bar koliko ja znam... Mozda si ga pomesao sa Steve Irwin-om koji je umro od uboda raze.
Inace, obavezno stivo, Pevaj Brate, na Prvoj Srpskoj, predstava je pokidala, serija joj sasvim OK parira... Ko nema isplanirano petak vece, ili vikend prepodne (reprize), neka pogleda, sumnjam da ce se pokajati...
Comment
-
http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/1...%BD%D0%B8.html
Hitler, poslednji dani, RTS1, 21:05
Klasik, obavezno pogledati ako ne idete nigde. Jedan od najboljih istorijskih filmova svih vremena u svim izborima.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Prvi glas Srbije, veceras 21:00 Prva TV.
Ima veoma dobrih pevaca,poslusajte ih (svakako boljih od onih iz granda)Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Nije sa TV programa, već sa YT kanala.. u pitanju je legendarna emisija "Opstanak" i 250 epizoda.
Za sve vas koji ste voleli i pratili emisiju "Opstanak" , obaveštenje da smo na YouTube oformili novi kanal posvećen samo ovoj legendarnoj emisiji,sa legendarnim naratorom Dejanom Đurovićem.
Gde će ukupno biti postavljeno 250 epizoda ovg legendarnog serijala o životinjama i prirodi !!! Svi koji možete bacite SUB !!! Pozdrav i uživajte ...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment