Originally posted by Scouser
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Olimpijski odbojkaški turnir za muškarce i žene - London 2012.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mi poslije Vanje i Ivana nismo imali odbojkaša koji su sportski bezobrazni. To od svih naši ekipa jedino imaju vaterpolisti i zato prave rezultate. Treba imati nešta između nogu da bi bio prvak, nažalost to košarkaši nemaju od Bodiroge, Divca i te generacije, pa ih zato nema nigdje..
Ja bih Vanju stavio samo da sjedi na klupi, da im udahne taj pobjednički duh..
Comment
-
Kako mozete reci da je ono slabija grupa kad su tamo Australija i Britanija??????????Dakle, ove 4 repke su pre start znale da su u 1/4 finalu!
Uostalom pre 10-ak dana su Nemci dobili Argentinu 3:1!
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostSta da se sramoti, pa Argentina je losija od Nemaca. Oni su reprezentacija nesto jaca od Tunisasigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
U svetskoj ligi razbili ih Nemci u sred ARgentne(16,21,21)...
Comment
-
Originally posted by Heartbreak View PostArgentina je izgubila 3-1 od Italije...ocigledno ih niste gledali skoro, ovaj tim je jos na SP u Italiji 2010 pokazao da su veoma opasni.
Comment
-
Priča se ovde isključivo sa navijačkog stanovišta i to je ok, podržavam, ali ne možete da se držite činjenica ko pijan plota, a nemate uvid u sve.
Da ne širim, činjenica je...
Tamo jesu AUS i GB, ali kod nas su TUN i NEMAČKA..koju smo morali da dobijemo, pogotovu posle 2:0, kao što i od Tunisa nismo smeli da izgubimo set.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by deki94 View PostMi poslije Vanje i Ivana nismo imali odbojkaša koji su sportski bezobrazni. To od svih naši ekipa jedino imaju vaterpolisti i zato prave rezultate. Treba imati nešta između nogu da bi bio prvak, nažalost to košarkaši nemaju od Bodiroge, Divca i te generacije, pa ih zato nema nigdje..
Ja bih Vanju stavio samo da sjedi na klupi, da im udahne taj pobjednički duh..
Comment
-
Originally posted by Heartbreak View PostPa i mi dobili Rusiju 3-0 u svetskoj ligi pa ce oni sad nas tim istim rezultatom
Comment
Comment