Ono u Italiji sto je bilo prije par godina je nesto najgluplje ikad vidjeno u sportu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Olimpijski odbojkaški turnir za muškarce i žene - London 2012.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by notorious View PostU odbojci je najgori sistem takmičenja zadnjih godina, samo sam mislio da to neće imati veze na OI, prevario sam se. 1 i 2 iz istih grupa u polufinalu to samo u odbojci može
Comment
-
klinci u mojoj ulici kad igraju fudbal naprave bolji zreb.
kakva smejurija od organizacije.
ali opet me niko ne moze ubediti da se i u muskom i u zenskom
turniru izvuku identicni parovi a2-b3 i b2-a3, sa faktorijelom 24,
prosto mi ne ide u glavu. shvatate kolika je mogucnost za to.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Pitaj Novaka, on će sve da ti objasni da je zapravo mogućesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
DANAŠNJI POLUFINALNI MEČEVI
SpoilerPOLUFINALNI MEČEVI
DATUMVREME/MEČREZULTAT9. avgust16:00 -- Koreja -- SAD 0:320:30 -- Brazil -- Japan 3:0
FINALE ZA ŽENE11. AVGUSTA U 19:30
BRAZIL - SAD***
ZA BRONZANU MEDALJU11. AVGUSTA U 12:30
JAPAN - KOREJAsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Rusi vode protiv Bugara sa 2:0 u prvom PF meču, sredina trećeg, mala pednost BUL.sigpic
Comment
-
To mi nikadan nije bilo jasno.. gleda samo u tu jeb*nu liniju i ne vidi onoliku loptu gde padne.
2:1 za Rusiju.sigpic
Comment
-
Rusi u finalu 3:1.
A ovom sa ES baš krivo.sigpic
Comment
Comment