Announcement
Collapse
No announcement yet.
MotoGP finale u Valensiji
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ovaj YAMAHAY je opasan tviteras!"The fact is that when my bike is prepared and I can ride like I want to, no one can beat me!"
"I arrive. I see..... is possible. I go fast. I WIN!"
"...Maverick Vinales, Marc Marquez, and it was Simoncelli. These are guys who were good figures for the sport. They always look to be having fun. There's always going to be the Pedrosas. There's always going to be the Stoners. But once Valentino is gone, all the character in the sport is gone. "
sigpic
Comment
-
Ugasio sam ovo glasanje jer nema nikakvog smisla.
Niti je fer prema Simonceliju , niti smo Srdjan i ja to odobrili.
Ovde se neko opasno igra sa trudom svih nas.
O gramatici da ne pricam. Ali to je jos i najmanji problem.
Nazalost nisam mogao da ga obrisem jer nisam uspeo da nadjem tu opciju ali ce nestati vrlo brzo.
Pokusacu da saznam ko je ovo otvorio i ko mu je dao pravo za to.
Najiskrenije se izvinjavam svim posetiocima foruma.
Aleksandar Dzankic
Edit : Ako zelite , otvoricemo novu temu o trci u Valensiji. Uz svo dužno poštovanje ljudi koji su postovali u staroj "temi"
Mislim da bi to bilo oke zbog svih. Prvo zbog vozača a naravno i zbog forumaša.Last edited by BEST; 05-11-11, 03:56.
Comment
-
-
Nije realno da pobedi, mada je imao najbolji tempo od svih. Pogotovo sto bi sutra vremenski uslovi mogli da budu drugaciji. Ali bice ovo odlicno za Mahindru, em je motivacija, em cu postati privlacniji sponzorima, sve to ide jedno sa drugim. Pretpostavljam da i ovi iz MGPa trljaju ruke, Indija je ogromno trziste.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment