Announcement
Collapse
No announcement yet.
Programska sema SPORT KLUBA
Collapse
X
-
a znam kakva je gledanost u RS....
[/quote]
I samo jos reci da je gledaniji od tenisa ;D,ma daj ne sprdaj se...
[/quote]NFL gledaniji je od Bosanske Premijer Lige,a koliko NFL klubova ima bosni,nisam cuo ni jedan do sad!sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Odg: PROGRAMSKA SEMA SPORT KLUBA *ZADRZAVAMO PRAVO IZMENE PROGRAMA*
kod nas tek 2-3godine imamo SK,i samo tu je bilo NFL,a sad ga nece nigdje biti...pa i ne moze da se razvijati!sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Interesuje me kada krece sa emitovanjem taj kanal ESPN koji ce emitovati NFL, i da li ce ga biti samo u TOTAL TV-u, ili cemo moci da ga gledamo u osnovnoj ponudi svi korisnici SBB-a.
Koliko ja znam NFL krece sledeceg vikenda.
Unapred hvala na odgovoru.
Comment
-
NFL krece 10. septembra ... PIT-TEN ...
E sad SPORT KLUB je od jednog fenomenalnog sportskog kanala postao ZIVO SRANJE!!!!
Ode NFL, Bundes liga 1. 2, Italija 1... oterase Marjana ??? E ljudi gledamo ragbi, tenis do iznemoglosti, Eng 2, Cage Rage, Boks, klupske Tv...
Bolje se
Edit: Koliko cujem i NHL je pod znakom pitanja? ... E umalo da zaboravim... veceras SPEEDWAY LATVIA... Pa da li ste vi krsteni??????????
Comment
-
"What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson
Comment
-
[quote author=Tedy Bruschi link=topic=342.msg87947#msg87947 date=1251979714]
[quote author=Vladan link=topic=342.msg87934#msg87934 date=1251965657]
SK najbolji ste,samo nastavite tako 8)
[/quote]
po cemu su najbolji? ???
[/quote]
Meni su najbolji,prenose mi tenis,kosarku,fudbal,golf,meni dosta,dok je god tako za mene su neprevazidjeni broj 1,za razliku od one nazovi konkurentske kuce,koja prenosi sumo rvanje,pikado i karling 8)
edit:Jos samo F1 da u bliskoj buducnosti vidim na SK...sigpic
Comment
Comment