Announcement
Collapse
No announcement yet.
Programska sema SPORT KLUBA
Collapse
X
-
Odg: PROGRAMSKA SEMA SPORT KLUBA *ZADRZAVAMO PRAVO IZMENE PROGRAMA*
Hoce li iko dati imalo smislen odgovor na pitanje zbog cega nema veceras bundeslige??? Benneteau - Monfils ne moze biti opravdanje. Zaista ne vidim zbog cega je taj "derbi" francuskog tenisa nesto sto ne bi moglo ici kasnije u snimci.
Comment
-
U tom ''francuskom'' derbiju se moze ocekivati bar dva ili eventualno tri dobra poteza ''sjajnih'' tenisera, i sugurno ce biti gledanije od nekog derbija neke tamo bundes lige, u kom ce sigurno biti 4 ili vise golova i koji bi gledao svako normalan!!!
Sramota
Comment
-
urpavo tako cekamo objasnjenje ajde da svi sportklubovi prenose ovaj tenis veceras progutao bih mozda nekao ali od 6 SPORTKLUBOVA SAMO VI PRENOSITE FUCKING TENIS A SVI OSTALI DERBI BUNDESLIGE kad ste takvi i nije mi zao sto gubite bundesligu .....
Comment
-
NHL je zaista mnogo zanimljiviji od francuskog fudbala, i tu se apsolutno slazem, ali nemoj me molim te pokusavati ubijediti da je me? Benneteau - Monfils gledaniji od derbija Bundeslige. Kada se gleda globalno, nema sumnje da jeste, ali gledajuci regionalno (a sport klub je regionalna televizija za podrucje balkana i malo sire) ne moze da se poredi koliko ide u korist bundeslige.
Comment
Comment