Прво, 90% људи који уопште имају СК имају и СК3, па није тачно да га врло мало провајдера има у понуди. Друго, на жалост, тај женски тенис је гледанији од МотоЏП-а и самим тим то је довољан разлог да њега ставе на СК1.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Programska sema SPORT KLUBA
Collapse
X
-
Originally posted by Пипи Ромањоли #10 View PostПрво, 90% људи који уопште имају СК имају и СК3, па није тачно да га врло мало провајдера има у понуди. Друго, на жалост, тај женски тенис је гледанији од МотоЏП-а и самим тим то је довољан разлог да њега ставе на СК1.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ostao sam bez teksta...Aj kontam gledas Serenu,Azarenku,Sarapovu ove nase 2 ali ne znam sta je zanimljivo da se gledaju baloni od po 2 metra i vristanje kao da im deru kozu
P.S. Priznajem bacim i ja pogled nekad kad je neka dobra zenska tipa Cibulkova,Busar itd ali to je na 5 minutaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Originally posted by bice View PostOstao sam bez teksta...Aj kontam gledas Serenu,Azarenku,Sarapovu ove nase 2 ali ne znam sta je zanimljivo da se gledaju baloni od po 2 metra i vristanje kao da im deru kozu
P.S. Priznajem bacim i ja pogled nekad kad je neka dobra zenska tipa Cibulkova,Busar itd ali to je na 5 minutaTitule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Ne znam da li neko od nadleznih posecuje ovu temu ali ipak da pitam.
Da li ce sedma utakmica hokejaske utakmice izmedju CSKA i SKA biti prenosena na nekom od kanala SK 1, 2 ili 3?
U programskoj semi na sajtu stoji da je prenos samo na SK HD. Verujem da ogromna vecina ljudi nema taj kanal u ponudi. Od 7 utakmica samo jedna je prenosena na jednom od prva tri SK kanala. Mislim da majstorica zasluzuje da se nadje na kanalima na kojima vise ljudi moze to da gleda.
Ipak je to finale zapada, pa jos i sedma utakmica.
Meni nije problem, gledacu na netu kao i do sada ali ako je Sport Klub otkupio prava na KHL pa valjda moze najvaznije utakmice da uglavi na jedan od kanala koji veci broj ljudi moze da gleda.
Comment
-
Pa gde vam je prenos Nascara u nedelju 20. septembra? Pocinje CHASE pobogu.
EDIT: sad vidim da ste stavili na SK HD ali ja nemam taj kanal, pa da li je moguce da pored sest kanala vi turite Nascar na SK HD???Last edited by Sam Hornish Jr.; 14-09-15, 21:30.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
Comment