Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Originally posted by Condition23 View PostIbisa sam zavoleo nenormalno od one polusezone u Hofenhajmu posle cega se nazalost povredioKoliko se secam imao je 18 golova na 17 tekmi i par asistencija na to
Verujem da bi do kraja sezone nastavio u slicnom ritmu! Hteo sam njegov dres da kupim, znam da sam u tim danima kad god smo isli na fudbal i dam gol ja se derem ,,Ibiiiiiisevic''. Napisao sam na jednoj obicnoj beloj majci Ibisevic i dole broj 19
Lamps bas ozbiljnu shvatio Moldavijua Bugari vode protiv Italije
OKRECI CRNA GORO TAKO JE BREsigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Ma znam za Vedada prevelikog asa, nego sam opisao trenutak kad sam ga zavoleo
Osvaldo u Real immediatelyCisto da dodje, eto onako zbog odlicnih igara na pocetku ove sezone.
Rumuni rutinski cepaju Estoniju, Torje i Marica razmenili po gol i asistenciju.
Ajde braco Hrvati i vi udarajte ove semi-pro igrace!Last edited by Condition23; 07-09-12, 20:40.
Comment
-
Kako genijalac dominira, mocni Mesut.
Tako doktore.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Kako Mesut dominira, bruka i sramota.
Dva gola gospodin utrpa.sigpic
Comment
-
Mocni Radamel Falcao vec naceo Urugvaj.sigpic
Comment
-
http://www.smedia.rs/sport/vest/6637...jlovic-skotska
Ajde već imamo alibi u slučaju lošeg rezultata..
Comment
Comment