Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Drugacije ce biti kad budu imali Vilsira i Volkota, onda ce imati pravog kreativca na sredini + trozubac Runi - Velbek - Volkot.
    Mada Voj nije normalan, ja bi obavezno izasao sa Jangom juce, kakve on probleme zbog brzine moze nasim igracima da pravi, ali kad vidjoh da ga nema masu mi je lakse bilo, a i realno dobro je sto je i Lenon bio van, svi brzi igraci bi nam pravili neuporedivo vise problema od Milnera iako je stvarno dobro igrao u prvom.
    Ja vise cijenim Dzerarda ali je mozda za reprezentaciju bolje da prednost dobije Lamps posto zajedno ne mogu da igraju to je jasno.
    Mogu zajedno u odredjenoj meri, sigurno bolje da igra Lamps sa Dzerardom nego da igra Kerik. Na kraju krajeva, igrali su oni odlicno u reprezentaciji pod Eriksonom, posebno na EP 2004. Sigurno je da takvi asovi mogu zajedno kad je normalan trener. Kapelo je otac ali ne mogu Englezi sa Italijanom da rade niti ce ikad moci, to jednostavno nije islo.

A u poslednje vreme je Dzerard vise nego ocigledno najbolji igrac reprezentacije. Na EP je maltene sam izvukao grupu i spasio jednog ocajnog rezultata. Igra takodje odlicno i za Liverpul od decembra na ovamo, jos od 2009. nije bio tako dobar. Ne vidim nijedan razlog sto bi Lamps trenutno dobio prednost. Moje je misljenje da ima mesta za obojicu uz Vilsira kao treceg, njih trojica su najveca klasa i meni je licno sramota da igra neko pored njih, posebno kad sva trojica trenutno igraju na zavidnom nivou. Jedino da se Runi povuce na AMC pa da jedan izostane, samo u tom slucaju mogu da priznam.

Prvo im treba normalan selektor a imaju odlican tim.

Hart
    Dzonson, Kejhil, Teri, Kol
    Dzerard, Vilsir, Lampard
    Adam Lalana, Staridz, Runi

Ja zaista ne vidim razlog da ovakva postava ne moze sa svima da igra s normalnim trenerom. Samo od njihovog saveza su jedino gori Tole i ekipa.
    sigpic

Comment

• "They really could have lost this game after being utterly dominated by Montenegro in the second half. There were toilet rolls thrown on the pitch, an aggressive Montenegrin fan leader with a loudhailer who sounded like the Cookie Monster and the acrid whiff of smoke flares. But you did not need to sniff the breeze to detect England’s fear, it was there in every uncertain touch." - The Independent

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
        Suarez opet sinoc napravio glupost,bas pocinje da mi se gadi ovim svojim ponasanjem
        Igracina, zver od napadaca ali da treba kod strucnih ljudi da malo poprica mozda i da dobije neku terapiju, to treba sigurno.
        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• http://sportinfo.co.rs/fudbal/novina...gleskih-imena/

па величајте пегаве и даље....

Comment

• Daily Mail je smece i nista sto se procita odatle ne moze se ozbiljno shvatiti. Kao Skandal.
            sigpic

Comment

• Схватај ти како хоћеш, али они су испљували нашу културу за ових годину дана до краја.

Comment

• Pa vidio si i sam koliko je ono neozbiljno. Preglupa je prica. Pisi kao sto govoris, citaj kao sto je napisano, pravilo je jasno, a vjerujem i da je ovaj strucnjak to znao ili bi saznao da je otisao na vikipediju, nego to je taj zuti, senzacionalisticki stil na koji se pale mase. Slicno ti je i kod nas, zna se sto prodaje novine, kvalitet sigurno ne. Samo smo pogrijesili sto program nije bio na cirilici. Ali npr. i ja pisem ponekad imena i prezimena u originalu, ima ih jos na forumu dosta. Sto mi je i greska priznajem. Neki od onih komentara sto sam procitao su mislili da smo preveli njihova imena, sto uopste nije tacno, mi ih pisamo onako kako se izgovaraju, ako je ko ispao glup oni su
                sigpic

Comment

• greote,kako su samo jadni i bijedni! crkli da bog da!Pojedose se od muke,pa ne znaju sta ce..bizarni idioti!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                  sigpic

Comment

• Није поента у томе ко је испао глуп а ко не, већ у поштовању, и још нешто ја нисам нигде нашао неки наш лист, какав год да је, да пљује нечију културу и обичаје. Мислим да би чак исто било да је неки наш лист написао примера ради, гле ове Шкоте дошли у "сукњама", обукли се као жене, то је срамно, смешно итд. Замисли то, то је тај неки ранг глупости и непоштовања туђе културе. Пегавци препотенти.

Comment

• http://sportinfo.co.rs/fudbal/zbog-n...sred-engleske/
                      e овако треба !
                      Last edited by Brajkula; 29-03-13, 14:04.

Comment

• Lopta kojom će se igrati Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014. u Brazilu zvaće se Brazuka. Tako su odlučili navijači Brazil, koji su imali priliku da biraju ime lopte, i to po prvi put u istoriji, od 1970. godine, kada je Adidas počeo da imenuje zvanične lopte. U uži izbor ušla su tri odabrana imena: Brazuka, Bosa Nova i Karnavaleska, a u protekle tri nedelje hiljade navijača fudbalske reprezentacije Brazila glasali su za omiljeno ime i prvi put u istoriji Svetskog kupa, direktno učestvovali u odabiru imena lopte...

Comment

• Samo da ne bude Jabulani 2...
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                            Samo da ne bude Jabulani 2...
                            Uvijek cu povezivati tu ocajnu loptu sa ovim kopackama i sa ovim genijem

Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Irak je imao kakve takve sanse za SP medjutim Pizon na svom debiju u zvanicnom mecu je i to unistio , Oman ih dobio 1:0
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Nece lopta u gol, ovi se parkirali u sesnaest metara i ne izlaze. Ponovo pucaju po svim savovima samo da nasi budu prisebniji.

Comment

Working...
                                X