Originally posted by Freshman91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Uh koliko znace ova tri boda, uzasno tezak teren u Kisinjevu, kisa, vjetrustina, Moldavci koji igraju bunker ali ih probismo nekako. Bili su cak i opasniji Moldavci u prvom poluvremenu, u drugom smo krenuli mnogo jace i vec se tada vidjelo da se mogu probiti. I u najvecem naletu Pekovic dobija crveni, po automatizmu je isao da presijece kontru i zasluzeno dobio crveni. Nije u tom trenutku bio izgubljen za Engleze nego 40-ak minuta ranije posto je vec imao parne tako da je svejedno, problem je jedini bila situacija na terenu, 0:0 i igrac manje. Medjutim Brnovic odma izvodi Bozovica, ubaca Vukcevica, Volkova povlaci na lijevog beka, tu su i onako bili Damjanovic, Joveta i Vucina i islo se naravno na pobjedu. Iz igre nista naredenih 15-ak minuta, ali onda jedan korner, pometnja u sesnaestercu i ko ce ako ne Mirko, rutinski ubaca loptu u mrezu i to bi bilo to. Odlicne vijesti stizu iz Poljske od pocetka te utakmice maltene posto Ukrajina za neke samo pravi iznenadjenje, zna se koliko su oni teski gosti i da mnogo lakse igraju nego kad su domacini. Brna je i rekao da je po njemu Ukrajina jaca i da ocekuje da izvuce bar remi, ovo je jos i bolje, 8 bodova i jedni i drugi iza, jeste da imaju utakmicu manje ali je ovo ogromna prednost u odnosu na njih, jos nam Moldavija dolazi u Podgoricu, kao i Ukrajina. Niko nije razmisljao o Englezima danas, maksimalno ozbiljan pristup mecu! Steta samo sto se brzo povrijedio Kasalica, bas je dobro igrao po desnom krilu.
Bravo Bosanci, ocekivano potpuno sto se mene tice. Jos su mi Grci premrzni, lijepo je kad ih neko nakanta. Jedna reprezentacija sa Balkana je siguran putnik za Brazil, svaka cast!sigpic
Comment
-
Bravo momci za ovo izdanje veceras,borili su se kao lavovi i mnogo sam ponosan...
Mi sad odlucujemo sami o sebi,a realno kvalitetniji smo od Slovacke i Grcke i nadam se da ce se ovom napacenom narodu konacno nesto dobro desitiZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Svaka cast komsijama, Dzekson izdominirao i sasvim zasluzeno gazenje Grcke. Nadam se da ste obezbedili sada prvo mesto..Cestitke i Crnogorcima..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostLijepo se potvrdi ona moja tvrdnja,ne igraju Xabi i Xavi i nema pobjede,a igrali su Iniesta i D Silva vidim...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment