Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nov Sad ide i jedno i drugo velikim, majku mu A ne boj se, vec vidim da je Miskovicev teren u dvoristu u Krusevcu glavni kandidat za buduce meceve.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Podela je uvek bilo i svi navijaju za svoje, pogotovu kada reprezentacija gubi. U suprotnom nije tako izraženo, pogotovu kod izmena.
      A ako mislite da će im u drugim gradovima aplaudirati za ovolike promašene šanse i izgubljen meč na kraju, grdno se varate.

Bavimo se nebitnim temama, zna se šta je problem... FSS i organizacija, vizija i budućnost srpskog fudbala.
      Buuaahaaaha...
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Podela je uvek bilo i svi navijaju za svoje, pogotovu kada reprezentacija gubi. U suprotnom nije tako izraženo, pogotovu kod izmena.
        A ako mislite da će im u drugim gradovima aplaudirati za ovolike promašene šanse i izgubljen meč na kraju, grdno se varate.
        Ipak, nivo frustracije, kompleksa i razmazenosti je kod Beogradjana ubedljivo najvisi. Bez uvrede.

Comment

• Engleska - San Marino i Vembli rasprodat. Holandija - Andora, takodje pun stadion. Srbija - Belgija, Beograd 2 miliona ljudi i ne moze da se skrpi 40.000 ljudi. Bruka.

Umesto da vodimo sa 2:0 bar nakon pola sata, mi gubimo 0:1. Fudbal je cesto okrutan,ali je i pravedan-ne iskoristis svoje sanse-izgubis,jer ako iz onakvih sansi nisi u stanju da das gol onda i treba da izgubis, a to se nazalost i desilo veceras. Nasi su se borili veceras i dali maksimum, ali previse su ispromasivali na pocetku i bili kaznjeni.

Ali moram da kazem da je nasa igra pala uvodjenjem Marka Scepovica. Kad je on usao, mi do kraja nismo imali igru. Belgijanci su dali dva gola, a mogli su jos koji od tog trenutka. Ne moze se sa igracem manje igrati protiv jake ekipe. Na poluvremenu je trebao da se zameni Markovic, neverovatno je koliko nije imao snage da potrci u drugom poluvremenu i koliko je lopti netacno dao. Bisevac nije los igrac, ali definitivno umesto njega treba ubaciti Subotica. Mislim da su Belgijanci zacudjeni visokom pobedom koju su ostvarili prilicno lako protiv naseg neorganizovanog tima.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
            Ipak, nivo frustracije, kompleksa i razmazenosti je kod Beogradjana ubedljivo najvisi. Bez uvrede.

Pazi može bit, jer sem Beogada ne gledah reprezentaciju iz drugih mesta, ali ja polazim i od Zvezde. Kad god je bilo gusto, tim igrao loše ili je nedostajalo to malo poleta i elana sa tribina da se tim podigne, recimo gubi 1:0... svi ko popi*ani... negoduju na tribinama i sporadičnog navijanja ima... Naravno tu i tamo blesne neki izuzetak... doduše i ne odigrasmo neku baš veliku utakmicu skoro (Zvezda)...
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              Pazi može bit, jer sem Beogada ne gledah reprezentaciju iz drugih mesta, ali ja polazim i od Zvezde. Kad god je bilo gusto, tim igrao loše ili je nedostajalo to malo poleta i elana sa tribina da se tim podigne, recimo gubi 1:0... svi ko popi*ani... negoduju na tribinama i sporadičnog navijanja ima... Naravno tu i tamo blesne neki izuzetak... doduše i ne odigrasmo neku baš veliku utakmicu skoro (Zvezda)...
              Gledaj po drugim sportovima i kakva je recimo bila atmosfera u Nisu zbog rukometa, Novom Sadu zbog basketa (i fudbala btw), Kragujevcu zbog odbojke... Drugacije je to, ljudi se pozeleli reprezentacije, Beogradjani to uzimaju zdravo za gotovo jer imaju gomilu takvih dogadjaja godisnje.

Comment

• U pravu si. Ali da fudbaleri igraju stalno van Beograda, što ja odobravam sasvim i podržavam...narod je željan.... a da ne pobeđuju, bez obzira što možda i ostave neki solidan utisak, veliku borbenost...sve bi vrlo brzo bilo isto ili slično bar kao što je ovde. I ja sam kao i većina danas otišla i to po kakvom vremenu, sa nadom i željom... ajd nešto da se promeni i pokrene sa mrtve tačke. Bar malo. To što su oni počeli baš fino, lepo kombinovali, stvorili desetine šansi i na kraju izgubili sa 3:0.. nema tih koji će na to da gledaju sa opravdanjem, optimizmom i entuzijazmom, da bodre i da pevaju. Zviždaće, kad tad. I pominjaće lopove, trenera...
                Ne pominjem druge sportove, koji su nam doneli sve ono što fudbal nikada nije i neće i bez obzira na to opet je 90% nacije zaluđeno njim.
                Last edited by miloolja; 12-10-12, 23:50.
                sigpic

Comment

• Prvo i osnovno,nemojte uopste da krivite igrace jer za svaki rezultat snosi 'krivicu' Mihajlovic.Kao sto je dizan u nebo protiv Velsa tako i sad treba da bude iskritikovan zbog ovog poraza,a poraz je samo njegov.Otpocetka do kraja u nasoj igri nista nije bilo dobro odradjeno prvenstveno na taktickom planu,ono sto najvise bode oci jeste pokusaji Mihajlovica da iskopira Zemanovu taktiku sa pogresnim igracima.Mijailovic i Ignjovski ne mogu da budu u prvih 11,jer u ovoj taktici te dve pozicije su najbitnije a oni nemaju kvalitet za prvih 11(po meni ni za poziv).
                  Ono sto ne mogu da shvatim jeste njegova tvrdoglavost kod taktike,pred ovaj mec je izjavio kako mu se Zigic ne uklapa kao ni Kuzmanovic,tu dolazimo do problema.Ocigledno mu niko nije rekao ili nije jos 'naucio'(hvala Bogu pa je reprezentacija tu da se nauci) jeste da taktiku spremas prema profilu igraca koje imas u ekipi,pogotovo ovo znaci za reprezentaciju,jer tu nema transfera rokova,nema popunjavanja strancima ono sto ti fali,onih 30-35 igraca sto imas na raspolaganju ti je sve a njegovo forsiranje reprezentacije u 4-2-3-1 gde i taj spic nije spic je pogubno za ove igrace.Da bi se igrala ovako ofanzivna taktika moras da imas dva strasna zadnja vezna i sinhronizovanu odbranu,mi veceras nismo imali nista od toga.
                  Odbrana je izgledala smesno u vecini slucajeva,ono sto je njihov izgovor za veceras jeste sto sredina terena nije radila skoro nista po pitanju defanzive i uglavnom su odbrambeni ostavljani da igraju 1 na 1 sto ne moze da izadje na dobro,pogotovo sa Bisevcem i Nastasicem kao stoperima.

Vidim opet se pominje publika kao da je publika kriva sto odbrana nije uspela da napravi nijednu offside zamku a ceo mec su to radili,jedan jedini put je sviran offside i tada se videlo na usporenom snimku da nije bio offside,ustvari napravili su jednom,prilikom primanja treceg gola kad se videlo iz aviona al sudija nije digao zastavicu.Da se ova utakmica ovakva igrala veceras u bilo kom drugom gradu zvizduka bi bilo jos vise i to nema veze sa razmazenoscu nego jednostavno vidis da ovi nasi ne znaju sta treba da rade a veceras je trebalo zvizdati samo selektoru za ovu postavku igre i ovaj rezultat.

Nego jel moze neko da mi kaze kad smo kod kuci poslednji put izgubili 0-3 ili tri razlike od nekog?

edit:
                  http://www.kurir-info.rs/huligani-na...-clanak-457428
                  Last edited by Layzick; 13-10-12, 01:03.

Comment

• Zvezdasi i njihovo neutralno podrzavanje reprezentacije..... E da...pustite Ivana Bogdanova...on je nevin!! Mada u zavoru tvrde da od kad se sago da podigne sapun vise nije Sve cesce se na marakani lece frustracije na utakmicama reprezentacije usled petogodisnje kradje i nepravde.....a opremio se Tole kalauzom i za sestu godinu za redom....

Comment

• Originally posted by fudbalinho View Post
                      Zvezdasi i njihovo neutralno podrzavanje reprezentacije..... E da...pustite Ivana Bogdanova...on je nevin!! Mada u zavoru tvrde da od kad se sago da podigne sapun vise nije Sve cesce se na marakani lece frustracije na utakmicama reprezentacije usled petogodisnje kradje i nepravde.....a opremio se Tole kalauzom i za sestu godinu za redom....
                      A ja taman pomislio da ce jedna utakmica proci bez ovakvih diskusija
                      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                        A ja taman pomislio da ce jedna utakmica proci bez ovakvih diskusija
                        Zvezdasi ne vole Srbiju i reprezentaciju Condi, samo nek je nama Bogdanov ziv i zdrav!!!
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by fudbalinho View Post
                          Zvezdasi i njihovo neutralno podrzavanje reprezentacije..... E da...pustite Ivana Bogdanova...on je nevin!! Mada u zavoru tvrde da od kad se sago da podigne sapun vise nije Sve cesce se na marakani lece frustracije na utakmicama reprezentacije usled petogodisnje kradje i nepravde.....a opremio se Tole kalauzom i za sestu godinu za redom....
                          Na ovakve gluposti je nemoguce odgovoriti a biti iole kulturan.

Comment

• Ne znam.. ja sam razocaran rezultatom, ali ne i igrom, bar ne u prvih 50 minuta, kad vec gubis sa 0:2, za ocekivati je da se igra raspadne. Mislim da smo na dobrom putu i svidja mi se kako igramo, protiv Velsa je sve ulazilo, danas nije nista, tako je to u fudbalu, ne treba odmah pricati o nekim drasticnim merama, svako ima pravo na lose vece i los rezultat, mnogo toga ce biti jasnije u utorak, gde pobeda mora da nam bude imperativ.

Comment

• Sta drugo ocekivati, nego ovakvu igru bez klasicnog centarfora, od Tosica nikad igraca, stalno zamalo.
                              Bane odigrao kapitenski, vecu ljudinu I igracinu nismo imali, covjek suti I igra, na terenu prica samo, ne palamudi poslije meca I prije, svaka cast, Brkic fino branio opravdao ukazano povjerenje, prvi golman je Srbije, ostali nemam komentar.
                              Sada cemo izgubiti I od Makedonaca, jer ce javnost ubiti reprezentaciju, narocito ovu djecu, srpska posla, neka pogledaju malo koji smo na rang listi I zamisle se sta ocekuju od fudbala.
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Falcao nije sa ovog svijeta .

Nije puno bacio ovog nesretnika

Comment

Working...
                                X