Sa hrvatima i belgjancima je logicno da se igra na najvecem stadionu a nadam se da ce Cair da opreme do meca sa Skotskom jer grade tom brzinom kao kineski zid da prave
I kao sto rece neko mesto odigravanja utakmice sa makeodncima ce zavisiti od toga koliko ce nam ta utakmica biti bitna posto je zadnja....sto znaci da ako budemo obezbedili SP pre toga onda bi bilo dobro da se odigra u Nisu ili Krusevcu (Jagodina nije toliko atraktivna i trebace joj vremena da postane jedan od onih tkzv fudbalskih centara po nekim kriterujumima....ako ikad uspe)...nisam namerno spomenuo Kragujevac posto ne znam dal ce do tad da stignu da urade sve (
) pa da se steknu uslovi koje je propisala fifa ili uefa ko vec....
Inace onakvo intoniranje himni me mnogo zivcira i protiv sam onoga kao i vrv 90% ljudi...onakvim izvodjenjem navijac je uskracen da peva himnu i zato ne moze da se cuje taj huk celim stadionom....bolje samo melodija....ne znam sta vise tripuju debili sa onim....nije valjda neko pravilo ??

Inace onakvo intoniranje himni me mnogo zivcira i protiv sam onoga kao i vrv 90% ljudi...onakvim izvodjenjem navijac je uskracen da peva himnu i zato ne moze da se cuje taj huk celim stadionom....bolje samo melodija....ne znam sta vise tripuju debili sa onim....nije valjda neko pravilo ??
Comment