Ne razumem sto ste se uhvatili Jordan-a u temi o White-u? Ako je MJ imao manu to je bio long range odnosno sut za tri poena, i to nije tajna, ali zato s druge strane je bio fantastican mid range igrac (verovatno najbolji ikada) jer je pre svega imao odlican mid range sut, rad nogu, sjajno je napadao obruc i uveo je revoluciju u kosarci sto se tice bekova i njihove post igre a istu je i doktorirao. Njegovim stopama je kasnije nastavio i Kobe takodje doktorirajuci mid range i post igru... Nije mi jasno sto mesate babe i zabe i uporedjujete Jordan-a koji je bio "volume" suter sa Miller-om koji je "pure" suter...
@ asprilja
Ja sam ti dao podatak da su postojali igraci koji su imali veci odraz od White ali nisam rekao da isti lepse zakucavaju, cak sta vise se slazem s tobom da White bolje kuca od Jordan-a. Ali kao sto rekoh ukusi su razliciti i glupo je o njima raspravljati. O ovome mozete da raspravljate u nedogled i da se nikada ta rasprava ne zavrsi...
@ asprilja
Ja sam ti dao podatak da su postojali igraci koji su imali veci odraz od White ali nisam rekao da isti lepse zakucavaju, cak sta vise se slazem s tobom da White bolje kuca od Jordan-a. Ali kao sto rekoh ukusi su razliciti i glupo je o njima raspravljati. O ovome mozete da raspravljate u nedogled i da se nikada ta rasprava ne zavrsi...
Comment