Originally posted by Iceman
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ijaooooo FP1 Moto2, najbrzi Aegerter. Pogledajte koga je čiča uvrstio u tiket pre dva dana, jedini!!!
Hayate Tarot Šamanhttp://diehipster.wordpress.com<!-- google_ad_section_end -->
Comment
-
Originally posted by Hayate.33 View PostIjaooooo FP1 Moto2, najbrzi Aegerter. Pogledajte koga je čiča uvrstio u tiket pre dva dana, jedini!!!
Hayate Tarot Šaman
Ja gledam u pasulj, posebno u cokolade, tu nikad ne promasujem, pa ako ima zainteresovanih, dovoljno je 2-3kg. milke, i sve cu pogoditi.
Comment
-
Originally posted by vesna8.11 View PostSvaka cast. Nego, lada mozes i meni da vidis sta me ceka u buducnosti, iz tih tvojih tarot karata.
Ja gledam u pasulj, posebno u cokolade, tu nikad ne promasujem, pa ako ima zainteresovanih, dovoljno je 2-3kg. milke, i sve cu pogoditi.#58
Comment
-
Originally posted by vesna8.11 View PostSvaka cast. Nego, lada mozes i meni da vidis sta me ceka u buducnosti, iz tih tvojih tarot karata.
Ja gledam u pasulj, posebno u cokolade, tu nikad ne promasujem, pa ako ima zainteresovanih, dovoljno je 2-3kg. milke, i sve cu pogoditi.
Nego mi reci je l gledas samo u Milku, ili i u najlepse zelje?http://diehipster.wordpress.com<!-- google_ad_section_end -->
Comment
-
Originally posted by Tony_G View PostE ljudi nisam video novo pravilo, nadam se da cete mi prihvatiti tiket, ipak je borba za titulu u pitanju, a kasnim akademskih 15min...
125cc:
1.Terol
2.Zarco
3.Faubel
4.Vinales
5.Cortese
6.Folger
Moto2:
1.Marquez
2.Iannone
3.De Angelis
4.Bradl
5.Pol Espargaro
6.Luthi
MotoGP
1.Pedrosa
2.Stoner
3.Dovizioso
4.Simoncelli
5.Bautista
Comment
-
125:
1Terol
2.Zarko
3.Faubel
4.Vinjales
5.Folger
6.Kent
moto2
1.Bradl
2.Espargaro alexs
3.Janone
4.Kalio
6Reding
motogp:
1.Pedrosa
2.Stoner
3Dovi
4.Spiz
5.Simonceli
Ako kasnim nemam sta da kazem,nemojte vise da menjate pravila iz sekunde u sekundu.FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN
Comment
-
Originally posted by MLADOSTLE View Post125:
1Terol
2.Zarko
3.Faubel
4.Vinjales
5.Folger
6.Kent
moto2
1.Bradl
2.Espargaro alexs
3.Janone
4.Kalio
6Reding
motogp:
1.Pedrosa
2.Stoner
3Dovi
4.Spiz
5.Simonceli
Ako kasnim nemam sta da kazem,nemojte vise da menjate pravila iz sekunde u sekundu.
Comment
-
Ja mislim da Mladostele-u treba priznati tiket, slazem se s njim, zasto menjate pravila svakih 5 minuta? Pa ne prate svi forum non stop, a pogotovo ne temu KLADIONICA, ja ovu temu pogledam samo petkom kad napisem prognoze i to je to. Uostalom slobodni treninzi nista ne znace, vazno je da prognoze budu pre kavlifikacija...sigpic
Comment
-
Originally posted by Tony_G View PostJa mislim da Mladostele-u treba priznati tiket, slazem se s njim, zasto menjate pravila svakih 5 minuta? Pa ne prate svi forum non stop, a pogotovo ne temu KLADIONICA, ja ovu temu pogledam samo petkom kad napisem prognoze i to je to. Uostalom slobodni treninzi nista ne znace, vazno je da prognoze budu pre kavlifikacija...
Comment
-
i mladostle u moto 2 nisi sve napisao fali ti jedan tacnije vozac na petom mestu...ali nema ispravljanja sad..pa cemo ovako...necu ti racunat kao ostalima nego cu ti samo za moto2 smanjit poene za pogodjenog i onog kojeg promasis za 125 i gp sve normalno...
Comment
-
necu da objavljujem rezultate uopste.....
Comment
-
ma da tacno tako...ova trka za kladionicu ne postoji preskocena je.....ostaje poslednja trka pa cemo videti...
Comment
Comment