Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
France - Ligue 1
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
-
2009–10 season Ayew was given the number 10 shirt on arrival and was inserted into his favorable left wing position
Nisam pomijesao dobro ga se sjecam,sto posto igrao tada lijevog beka barem taj jedan period kada sam ja poceo da ga gledam.Pitao me jedan drug sto navija za Arsenal koji ima lijevi bek da je dobar a da igra u Francuskoj posto Wenger najcesce lovi tamo,a ja mu naveo njegaLast edited by AK47; 01-02-13, 22:27.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNe vjerujem da bi ovo pisali tek tako
Nisam pomijesao dobro ga se sjecam,sto posto igrao tada lijevog beka barem taj jedan period kada sam ja poceo da ga gledam.Pitao me jedan drug sto navija za Arsenal koji ima lijevi bek da je dobar a da igra u Francuskoj posto Wenger najcesce lovi tamo,a ja mu naveo njegasigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Samo se sjecam njega i Valbuene par utakmica dole po lijevoj strani zajedno cijepali ,nemam sad snage ni vremena da ti trazim kako,kad i gdje sutra cu ako budem mogao
Ta mi slika u glavi i da me ubijes ja ne znam kako to da zanemarimZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ayew was given the number 10 shirt on arrival and was inserted into his favorable right wing position.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Tacno je da se ja u 99% slucajeva vodim sjecanjem i rijetko sta provjeravam prije nego postavim pa makar fulio sto kilometara jer mrzim da guglam i trazim,glupo mi to nesto.Moguce u svemu tome da grijesim naravno i to cesto,ali ova slika mi u glavi,da je drugacije ja bih vec priznao gresku i caoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Priznaj gresku Akane, nemoj sebe muciti vise, ko zna koga si ti u toj slici video... I opet ti kazem, igrao je centralnog veznog, mozda je to ta slika koju si video...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Kako se Alessandrini sprda, prelazi igrace kako hoce, izvodi prekide i levom i desnom, zajebancija... Ren ako ga zadrzi i sledece sezone, bice cudo... Zasluzeno dobio poziv za repku...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
Lyon izgubio od jadnog Ajacia, presudio im nekadasnji igrac Celsija Mutu sa dva gola. Brat Younes sa asistencijom i golom donosi pobedu Montpellieru, kakav je to igrac, ne znam ni sto je isao na AKN kad ga ovaj nije ni pustao u igru...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostLyon izgubio od jadnog Ajacia, presudio im nekadasnji igrac Celsija Mutu sa dva gola. Brat Younes sa asistencijom i golom donosi pobedu Montpellieru, kakav je to igrac, ne znam ni sto je isao na AKN kad ga ovaj nije ni pustao u igru...
Comment
Comment