Ne sekiram se ja za Monaco, Ranieri neće ništa napraviti s njima.Kao što nije ni sa Juveom, Interom, Čelzijem...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
France - Ligue 1
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
http://www.mozzartsport.com/vesti/po...glede-u-monako
Mogao je da igra LS,ovako pitanje je dali ce uci za 2 godine sa Monakom
Comment
-
Neverovatno da Falcao svake godine odlazi u tim koji ne igra LS, a da njegov prethodni tim ode u LS... Kao da se plasi da igra tamo...
Dobar je posao uradio Ranieri sa ovom ekipicom, a ne verujem da je toliki duduk da zasere bar plasman u LS, Mancini je uzeo titulu, moze i ovaj bar toliko...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
http://www.guardian.co.uk/football/b...rs-ligue-1-ban
Jako zanimljiv clanak i situacija o kojoj nisam znao da se Monaco nalazi. U pitanju je negodovanje LFP (Ligue Professionnel de Football) zbog "poreskog raja" u kojem se Monaco nalazi. Ultimatum je postavljen od strane LFP koji Rybolovlev ni u ludilu nece da prihvati i vodi se slucaj izmedju kluba i LFP oko toga, slucaj koji je dospeo do Vrhovnog suda u Francuskoj, Monaco je podneo slucaj zbog uskracivanja prava slobode poslovanja itd itd. Procitajte clanak, ima i vise od "samo poreza", kao npr, zasto Monaco ne kupuje Ligue 1 igrace.Last edited by Freshman; 28-05-13, 18:26.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostMakar znam sa kojom ekipom cu da igram sledeci PES .
Izmedju ostalog, pominje se da ce Falcao u svom ugovoru imati klauzulu od 50m, AS to kaze. Cisto sumnjam u ovo...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
HAha , jos ja htjedoh napisati ostao im jos Hulk , nakon Joaoa , Jamesa i Radamela , ali djelovalo mi totalno nerealno , pa ne napisah
Ali eto , interes postoji , vidjet cemo
A kako su krenuli mogli bi jedno 400 miliona potrositi ..
Comment
-
Pa kaze...
AS Monaco will pay €45m for Atlético Madrid's Radamel Falcao, he will earn an incredible €14m a year.
AS Monaco's average attendance last year was just over 5000.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment