Meni je odluka da ne idem na basket danas donela pare da sam otisao na basket ne bi uplatio ova 2 dodatna i nista ne bi bilo mada mi je krivo za ovaj tiket gde me falja zakinuo, imao sam tu sve dvojke (montanjes h2,hjuit,troicki,verdasko,melcer i falja raspali) sutra je zanimljiva ponuda
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica: Tenis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostSpoiler
Neko me zajebava odozgo dobro u zadnjih mjesec dana,prvo Berdych-Monfils onda Hrvatska-Skotska,a za kraj spektakl.
Bolje da se pocnem baviti klikerima,ovo ostavljam pametnijim.SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Danas 1/3 prolaznost mada ova dva sto nisu prosla su bili sitni ulozi a velike kvote ovaj glavni je prosao od 16 parova, najkriticniji bili levajn i brands ispostavilo se medjutim ovom prvom predano a drugi igrao u 5 setova a nije servis izgubio u citavom mecu ;) Ostalo sve 2 i 3-0, samo Halep 2:1 i Zemlja 3:1Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
lol za tiket sa Nadalom. Koliko god male kvote, 11 parova je mnogo za toliki ulog
Danas planiram ovako nesto za dupliranje:
Troicki - Kuznetsov, bezh 1, 1.40
Isner - Mannarino, bezh 1, 1.17
Youzhny - Pospisil, bezh 1, 1.12
Cilic - Schepper, bezh 1, 1.10
Ili da ubacim Anu Ivanovic, al evo, ostavila decka pre neki dan, nikad ne znas sa njom, odrazice joj se na igru
Comment
-
Originally posted by zdravkelja View Postlol za tiket sa Nadalom. Koliko god male kvote, 11 parova je mnogo za toliki ulog
Danas planiram ovako nesto za dupliranje:
Troicki - Kuznetsov, bezh 1, 1.40
Isner - Mannarino, bezh 1, 1.17
Youzhny - Pospisil, bezh 1, 1.12
Cilic - Schepper, bezh 1, 1.10
Ili da ubacim Anu Ivanovic, al evo, ostavila decka pre neki dan, nikad ne znas sa njom, odrazice joj se na igru
Comment
-
Ne igraj te do 20 odbojku, 2 puta me ojadile kvote 1,1 u roku od 10 dana, tu se igra do 21 set, iznenadjenja 5 dnevnoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Slikacu ti tikete kasnije, odoh doruckovati, mislio sam da je odbojka najsigurnija,ispalo da je najnesigurnijaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Madjarska- Rumunija - 2
Srbija- Nemacka - 2
Austrija- Danska - 1
Belgija- Grcka - 1
Sve do 20 godina sto sam pao, mada znas sta sam ih prosao a da zavrse 3:2Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
E jbg nisam te zajebavao, mislio sam da je to to s obzirom da se igra do 21 Mada celokupno odbojku od sad izbegavamSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
FALC/MARI - CEPE/KALA 2 1.40 ko ima ovo neka odigra, ja sam stigaopo 1.6 uzeti
Tatjana Maria, nekada Malek je trudna, vec je u 3 mesecu i igra ovde na Wimbl. samo da bi uzela pare za prvo kolo sto je pokazala u 1. kolu singla gde je uzela samo 1 gem i skoro da nije potrcala mecu
Comment
Comment