Originally posted by notorious
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica: Tenis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
-
Originally posted by T-Mac View PostOtkrio sam ih tek pre par nedelja, bio zatvoren nesto Mozzart uvece za praznike, i ja listam onu dopunu kao da nadjem NBA, kad ono brate 15 listova. Gledam reko' sta je ovo u pm, kad ono zenska korejska kosarka, hokej na travi, ruska druga hokejaska, futsal... Znaci bolest ziva. Nemam sad vremena stvarno da idem tamo, a ni da kontam nesto preterano sta bih igrao, u nekoj sam frci oko faksa, pa ako mozete da pomognete od ovoga nesto, kontao sam da igram 3 tiketa na po hiljadu.
Onda bolje te hiljadarke ostavi za bolja vremena od 15-16 kreće dosta toga, što će izbacivati i te skromne kladionice, danas malo toga nude.
Sugita je dobro igrao prošlu nedelju, izgleda tako nastavio i u kvalifikacijama i zaslužio je da se nađe u glavnom žrijebu.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostOnda bolje te hiljadarke ostavi za bolja vremena od 15-16 kreće dosta toga, što će izbacivati i te skromne kladionice, danas malo toga nude.
Sugita je dobro igrao prošlu nedelju, izgleda tako nastavio i u kvalifikacijama i zaslužio je da se nađe u glavnom žrijebu.
Pazi, kod kvala em su lepse kvote nego kad dodje glavni zreb, a i kad su dobre kvote u glavnom, to su obicno 50-50 mecevi. Ne brini, pratim ja tenis vec dosta dugo, samo me nema kod vas iz dobro poznatih razloga. Prosle godine sam recimo uzeo dosta dobre pare na kvalifikacijama za AO, IW, Miami i Wimbledon.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Evo jedan prijedlog iz te skromne ponude Wickmayer protiv Izraelke, koja nije dobro djelovala protiv otpisane Chakvetadze. Mislim da su velike šanse na strani Wicky. Ima dosta prijedloga sa AO, ali je nevjerovatno da oni ni1 od tih parova nisu postavili, nego samo ono što njima odgovara.
Comment
-
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...01-1448496-951
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...01-2994292-951
ispostovali su me favoriti danas
sutra cu kad ustanem malo da analiziram meceveIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Prozivam vidjenije i vaznije ljude sa teniskog pdf,da pomognu nama obicnom narodu koji ne prati taj cudnovati sport,da zaradimo nesto,ugodno sa korisnim da spojima.
Vidim da danas ima svega zivog,ali neko treba da izbaci sta treba igratisigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Haha , i ja evo bas gledam . Parova milion teniskih
Ja kontam Ljubicica , ipak je ono drama brza podloga , a Serra je meni bar prosjecan teniser i Montanesa , ipak je Gonzalez svoje , nazalost rekao
Uz to , dodati Benficu i mozda Pennettu i eto ga
A i Nieminen mi djeluje kao dobra opcija .Last edited by Dale; 20-02-12, 09:29.
Comment
-
@ Maki : Sry , tek sam dosao na forum sad .
Ja sam odigrao : Ljubicic , Benfica i Montanes , kvota je 4 , ono cisto da se prati
Comment
Comment