Pa prodali mu cijelu ekipu to zasto
Announcement
Collapse
No announcement yet.
France - Ligue 1
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Sta se desava s Lyonom, go ne mogu da daju
Nisam gledao, ali evo sad sam premotao snimak pa cu vidjeti jesu bar dobro igrali ..
Comment
-
Talentovani mladi napadač, Neal Maupay prešao je iz Nice u redove Saint-Étiennea. Potpisao je četvorogodišnji ugovor sa novim klubom do leta 2019. godine.
Saint-Étienne predstavio još jednog mladog napadača. U pitanju je, Jean-Christophe Bahebeck koji stiže na jednogodišnju pozajmicu iz PSG-a.
Comment
-
Odlicna se ekipa sklopila, bas odlicna, a pritom jos vrlo mlada.
Mapou ima 26 godina, a bit ce 3. najstariji igrac u startnih 11, jer su od njega stariji samo Valbuena i Bedimo, i eto Gonalons je tu takodje na 26.
Nadam se da prolaze grupu u LS
Comment
-
Originally posted by Dale View PostOdlicna se ekipa sklopila, bas odlicna, a pritom jos vrlo mlada.
Mapou ima 26 godina, a bit ce 3. najstariji igrac u startnih 11, jer su od njega stariji samo Valbuena i Bedimo, i eto Gonalons je tu takodje na 26.
Nadam se da prolaze grupu u LS
Prati se Lyon,kao i Monaco.
Comment
-
Ma N'Jie i ako ostane ne racunam ga kao prvu postavu . Ekstremno brz igrac, mozda i najbrzi u Francuskoj, ali realno dosta limita ima. Mislim da Lyon pjevajuci treba da prihvati onih 17 miliona, ako je istina da Spursi nude te pare ..
Samo se nadam da Valbuena s 30 godina nece nikako uzimati minute Fekiru. Neka igra i Valbuena, desno, lijevo, nebitno, samo da ne uzima Nabilove minute i bit ce to fenomenalno . Opet ih vidim na drugom mjestu
Btw. sto se igre tice, jesu protiv PSG-a i u predsezoni djelovali katastrofalno, ja sam se prepao da je i protiv Lorienta bila katastrofalna igra, ali kad sam odgledao snimak vidio sam da nije bilo tako.. Fekir je pogodio stativu i imao jos 2-3 sanse, Lacazette isto promasio dvije sanse odlicne, a na golu Lecomte branio sve sto je mogao i on je najveci razlog kiksa Lyona u tom mecu. Misim da protiv Guingampa ide prva pobjedaLast edited by Dale; 15-08-15, 01:01.
Comment
-
-
Gledao sam mec, drugo poluvrijeme siluju, tacno na silu igraju, neda im se, kao da je pred zadnje kolo, a rjesili prvenstvo, kontao vidicu Ibru i Di Mariu kad ni jednog ni na klupi.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment