3-5 jbt, totalni raspad, kakva su ovo ispadanja u odbrani
Announcement
Collapse
No announcement yet.
France - Ligue 1
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
U TAS-u kvota 20 na 7 plus. Igrao sam i ja ovde keca, mada pucam i na Schalke, puk'o na Nimes, to je to od mene sto se kladze tice ove sezone, sad ce namestanje i pustanje.
Lorientu ovo bitni bodovi za opstanak.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Radulov47 View PostInace,bas dobro izgleda Velodrom nakon renoviranja
Valjda je stvar ukusa.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostU TAS-u kvota 20 na 7 plus. Igrao sam i ja ovde keca, mada pucam i na Schalke, puk'o na Nimes, to je to od mene sto se kladze tice ove sezone, sad ce namestanje i pustanje.
Lorientu ovo bitni bodovi za opstanak.
Kakva pacerska odbrana Marseja, setanje kroz nju, a i Lorint je blagi uzas.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
-
Poslali su ga još u februaru na pozajmicu u Sao Paulo.
Nije se snašao, jbg.www.facebook.com/MilanVesti sigpic
Comment
-
http://www.rezultati.com/utakmica/d0...#omjer;overall
Ma ne namestaju medjusobno Bastia i Evian, ne nikako. ;) U prvom delu sezone na tiketu padnem kad sam igrao Bastiu 1X, a ovaj put iskusno uhvatim 2 plus(1.45 kvota).Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment