Originally posted by edohz
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
France - Ligue 1
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne secam se da je neko rekao da on veze nema, dosta smo ga ja i Dale uzdizali, pogotovo prosle, gde je svaku iskidao...
Imaju Francuzi tandem snova u odbrani za narednih x godina...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Dale View PostTreba pomenuti i Marquinhosa , koji je za oba gola kriv , dakle , bez dileme Zouma > Marquinhos
Originally posted by Condition23 View PostKako retko FM omasi, skoro nikad. Lagano mozes u stvarnosti da dovedes igraca sve po uputstvu sa igrice Ugovor kao Everton i cao....miran si da iskopas neku zver.
Comment
-
Ma jok Brajki , nije jedna tekma , ja mislim odavno da je on bolji od Marquinhosa , ali Kurt je veceras djelovao toliko smireno , kao da igra protiv nekih kretena , a ne tako strasnog dvojca kao sto su Ibra i Cavani , dok je Marquinhos djelovao kao da se malo prepao u velikom derbiju .. Ono , obojica ce biti strasni , ali ja sam 100 % siguran da ce Kurt biti bolji , mozda grijesim , ko zna .
Samo nebo je granica za njega , samo nebo
Comment
-
Originally posted by Dale View PostMa jok Brajki , nije jedna tekma , ja mislim odavno da je on bolji od Marquinhosa , ali Kurt je veceras djelovao toliko smireno , kao da igra protiv nekih kretena , a ne tako strasnog dvojca kao sto su Ibra i Cavani , dok je Marquinhos djelovao kao da se malo prepao u velikom derbiju .. Ono , obojica ce biti strasni , ali ja sam 100 % siguran da ce Kurt biti bolji , mozda grijesim , ko zna .
Samo nebo je granica za njega , samo nebo
Originally posted by AK47 View PostMnogo je meni precijenjen taj Marquinhos pricao ti ja i ranije,opljackao ih Sabatini nema tu sta...Last edited by Brajkula; 27-10-13, 23:14.
Comment
-
Marquinhos precenjen opasno, ali mislim da poseduje veliki talenat, dok Zouma vec sad izgleda kao da ima 10 godina iskustva, slicno kao Varane, u tome se njih dvojica izdvajaju, to je to postavljanje na terenu i mentalni sklop.
Ipak mene u PSG najvise odusevljava Rabiot, jbt kao da gledam Fellainija, samo 10x puta brzeg, tehnicki potkovanijeg i kreativnijeg.
Isto tako bih pomenuo Pastorea, koji ce vrlo verovatno u januaru u nov klub, on jednostavno nije u planovima, niti treba da bude, momak propade skroz...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
ALi kakve stopere Francuska ima , pa da li je to moguce ljudi moji ..
Zouma , Sakho , , Mangala , Varane , Umtiti .. najstariji tu Sakho sa 23 godine , oni stvarno ne moraju da brinu za buducnost
Comment
-
Originally posted by Dale View Post
Zouma , Sakho , , Mangala , Varane , Umtiti .. najstariji tu Sakho sa 23 godine , oni stvarno ne moraju da brinu za buducnostLast edited by Condition23; 27-10-13, 23:26.
Comment
-
Originally posted by Dale View PostALi kakve stopere Francuska ima , pa da li je to moguce ljudi moji ..
Zouma , Sakho , , Mangala , Varane , Umtiti .. najstariji tu Sakho sa 23 godine , oni stvarno ne moraju da brinu za buducnost"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Ma Zouma i Varane su nesto sasvim drugo, pogotovo Varane jer on ajde igra u daleko jacoj sredini, Sakho je dobar, dobro igra u LFC, masina po fizickim predispozicijama, ali jednostavno vidis da nije toliko pametan, i da se od njega uvek mora ocekivati kiks, ali ajde da ga ne pljujem, za sada ovo sto je u LFC pokazao, dobar je. Umtiti jos mora da radi, mislim da nije taj potencijal. Za Mangalu zna se, taj je ona vrsta stopera koji sve igra, moze u vezni red ako treba.
Zaboravio si i Kosa, mada je i on u glavi kiksara...
Batice kako si mogao da zaboravis najjaceg od svih tih sto si nabrojao, nije mi jasno...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma kakvi los
Imaju oni sve , i bekove i napad sve , ali samo stopere navedoh , jer smo pricali o Kurtu i Maqruinhosu
@ Freshko : Ako se to za Kosa odnosi na mene , nisam ga zaboravio , nego jednostavno sam htio da navedem samo ove mlade , cak ni Yanga - Mbiwu nisam naveo , i on mi je sa svoje 24 star za ovu listu
E moj Rami , kakav si igrac mogao postati , a evo sad 10 francuskih stopera ima prije tebeLast edited by Dale; 27-10-13, 23:29.
Comment
Comment