Gori Velodrome,sve gori
Announcement
Collapse
No announcement yet.
France - Ligue 1
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Mendes i 1:0 za Marsej, odlicno igraju... Monaco se uglavnom brani. Nije utakmica na nivou na kakvom sam ja ocekivao, ali dobro. James i Riviere na klupi, ocekujem njih u nastavku da promene nesto.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Toliko sam bio razocaran kad je presao u Monaco iz Toulousea , jer sam ocekivao velike stvari od njega , ali evo izgleda da je tek sad poceo ..
Bolje ikad nego ikad ..
Kako igra Moutinho ?
Comment
-
Ma Riviere otac, ja sam ga primetio isto tada, imao je neku ludu frizuru, dredove, i sad kad sam "ovog" u Monacu video, rekoh, nije to isti igrac. Zaboravio sam i kako izgleda, nije ni dobijao sansu u Toulousu, vidim sada da je to taj igrac...
Slabo Moutinho, igra 10-ku, a jos posle povrede...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
DEAL DONE: Marseille have confirmed that Morgan Amalfitano has moved to West Brom on a season-long loan. (Source: http://om.net )
Comment
-
Paris Saint-Germain have failed in an attempt to sign Arsenal target Mesut Özil from Real Madrid. (Source: L'Équipe)sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Robin Bairner @RBairner 13s
OFFICIAL: #Thauvin has completed his move from #Lille to #Marseille. Fee reportedly €15m. The move French football has been waiting for!sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Znaci momak nije odigrao ni sekund za Lille , a Lille ja njemu zaradio nekih desetak miliona otprilike , jer cijenim da je oko 5 placen Bastii
Comment
Comment