Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Radnički

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• KK Radnički

Da ne bude da u Srbiji postoje samo dva tima!!
    Večeras je odigrana prva pripremna utakmica protiv Metalca. Srećan zbog povratka košarke, nisam bio ni previše razočaran što smo izgubili.
    Uzimajući u obzir da prva petorka nije nikad igrala kao tim a Metalac je skoro isti kao prošle godine.
    Najsvetlija tačka je bio Miljan Pavković, ljubi ga majka, koji je postigao oko 35 poena i postao momentalno naš miljenik.
    Tek nam dolaze Simon iz USA, Birčević i gaddefors kad se odmore od univerzijade, imaćemo dobar tim.
    Partizan jeste nenormalno jak... al' šta ćemo.

Nadam se dobrim utakmicama.
    http://www.kkradnicki.rs/

Jedva cekam PAO, tu utakmicu sigurno necu propustiti.

Comment

Vecina ce da ode da gleda igrace PAO ...salim se ta utakmica ce biti jedan dobar test....

Comment

Sinovec u Kragujevcu

Comment

Radnicki pobedio u prpiremnom mecu Hemofarm 71-69...Dobra partija,Gadefors odigrao odlicno 18 poena,lepo se uklopio i Pavkovic i imamo konkurentan tim ove sezone
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Ne mogu da prezalim Lia sto nije ostao ili makar presao u Partizan.Bice RKG jak ove sezone

Comment

Evo ovi najavljuju da će večeras prenositi Široki Brijeg - Radnički.

http://www.hercegovinalive.com/

Comment

Muta style
                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Novinari ga pitali otkud te crno-bele cipele na njegovim nogama, da nije možda zbog navijača Partizana: "Pa da, da mi ne viču više 'mutava pi**o'.Ma to je visoka moda, ne razumeš ti to. San Remo stil", rekao je u svom stilu Nikolić

Comment

Ma nosio ih je i protiv Cibone u Kragujevcu. Skoro oslepeh od sjaja!!

Comment

Radnicki doveo Borisa Bakica.

http://www.mondo.rs/s221219/Sport/Ko...eni_djavo.html
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Da sam ja na Mutinom mestu, dao bi otkaz.
                        Nisam video tvrdoglavijeg trenera od njega.
                        Dovoljno je reći da Radnički u 2. četvrtini nije dao poen iz otvorene igre, i da Muta nije tražio time-out do zadnjeg minuta.
                        Sramota!!

Comment

Pih jbt opet poraz,sta je ovo,prosle godine je bila sjajna a ove godine ocajna
                          Steta,ajmo momci trgnite se malo.. ;)
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

http://www.b92.net/sport/kosarka/ves...&nav_id=557226

E jebi ga, a nema ko da ga zameni!!
                            Dolaze nam dve teške utakmice protiv CZB i Zagreba.
                            Pa onda 4 "na papiru" lakše utakmice od kojih ćemo tri igrati kod kuće.

Comment

Radnicki veceras pobedio,bio sam na utakmici dominacija potpuna sem u drguoj cetvrtini kada je Lasko smanjio sa -15 na -1 ali na kraju laganih 88-71 za Radnicki
                              4 pobeda za redom,sledeci mec sa Krkom kuci ponovo i ceka se 5 pobeda za redom..
                              Idemo momci
                              Dreams are coming true.

Comment

Working...