Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011 Group C - diskusije

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I neka neko kaze da je Murray ruzan!

bavic.jpg

Comment

• Henri , svaka cast , ostali dno dna .

Sramota .. !
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by hamza_TM87 View Post
        I neka neko kaze da je Murray ruzan!

[ATTACH=CONFIG]2489[/ATTACH]
        Poziva napad 3 sekunde do kraja napada aaaaaaaaaaaa

Comment

• Treba im jebat majku bezobraznu pojedinacno!

Comment

• Originally posted by hamza_TM87 View Post
            Treba im jebat majku bezobraznu pojedinacno!
            Naloze se protiv ovih jacih ekipa, a protiv slabijih se opuste...tipicno Balkanski.
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Dodatno se zakomplikova ova grupa.Grci ako pobijedie,a najvjerovatnije oce,a Hrvati su favoriti protiv CG onda bi posle ovog kola to moglo ovako da izgleda:
              Grcka 3
              Hrvatska 2
              Finska 1
              CG 1
              Makedeonija 1
              BiH 1

Finci su i protiv Hrvata i protiv Grka pokazali da nisu za punjenje i sad imaju ubjedljivo najbolju kos-razliku,to ce u nekom eventualnom trouglu biti njihova velika prednost,vrlo je vjerovatno da ce se sa 2 pobjede moci dalje.Ustvari sad je to vise nego realno.
              Sut je isao protiv nas,ali ako Bosna stalno tako igra onda se tako jednostavno ne moze,ne mogu se ni iz cega stalno trojke davati,mora biti malo igre.Djedovic je ogroman potencijal,Teletovic znamo kakav je igrac,Nemanju sam toliko puta gledao jer je igrao u Buducnost,momak odlicno probija,nije sad najveca klasa,ali je dobar igrac,Kikanovic slab u odbrani,ali moze dosta u napadu,tu je i Domerkant,ta reprezentacija ima potencijal,ali je igra promasena.Teletovic je vodja,a kad je god van puca trojku,nema mi logike,ko racuna na takve koseve?Tu nema trenera!
              Hrvati imaju problema unutar ekipe,ali sad se prica da je Pekovic rekao roditeljima da su uslovi nikakvi,u nekom su odvratnom hotelu i imaju dnevnicu od samo 1000 eura pa su zato nezadovoljni,pa ako su dosli da igraju zbog nekih dnevnica i ako su tri godine igrali kvalifikacije,probili se iz B divizije,onda slobodno nisu morali ni dolaziti!
              Najzanimljivija grupa definitivno,Finci se ne sale.
              sigpic

Comment

• Mislim da se ova grupa sada strasno zakomplikovala , ova pobeda ne umanjuje nista za BiH IAKO je bila krucijalna , sve zavisi od meca Grcka i Makedonija , ako Grci dobiju sve se dodatno komplikuje , ako Makedonci dobiju overice kartu za sledecu rundu , isto tako mec Hrvatska-Crna Gora , ako Hrvati pobede ,BiH ce ponovo imati veliku sansu jer ce imati medjusobni duel za prolaz sa Hrvatima a pak ako Crnogorci dobiju onda BiH prakticno ce tesko do prvenstva jer bi onda morali dobiti obe racunajuci da ce Crnogorci dobiti Fince Iako ja ni Fince ne bih iskljucio , ako su ovako odigrali sa BiH , ako dobiju Crnogorce , oni ce odlucivati sa Makedoncima za 3.mesto , jaka grupa nema sta

EDIT : Vladane postoje dva hotela u grupi C prakticno na koja se biralo , jedan je 40km udaljen od dvorane i on je nikakav , strasni uslovi ,sve budj , to sam gledao na HRT-u u uvodu , znaci taj je jako malo selekcija izabralo , sad nzm ko je taj izabrao , MKD ili CG , jedna od te dve i znaci odvratno i smesno , a ima drugi udaljen 250km od dvorane i tu su Hrvati,Grci,Finci,BiH i sada ta MKD i CG , samo je jedan tim birao taj od 50km ali tu su uslovi bolji ali je mnogo dalje putovati , eto kakvi su uslovi
                Last edited by Mr.M; 03-09-11, 15:28.
                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ma to su nebitne stvari,nisu oni dream team pa da im trebaju neki specijalni uslovi,oni su na EP i vecina ovih reprezentacija treba da je srecna sto je ovdje i da ginu za svaku loptu.Mnogo su se neki utripovali cini mi se
                  sigpic

Comment

• Makedonci bi pobedom protiv Grcke imali velike sanse cak i za 1/4 finale,jer bi preneli u drugu fazu 4 boda...racunam da i Hrvatska prolazi.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by danijelkr View Post
                      Bravo momci pruzate mi stvari koje odavno nisam vidio, sta je ovo grob te jebo. Pa ovi nasi nisu normalni, SABE KRALJU ja ti se

Ako Sabita uskoro ne pozovu u Panathinaikos ili Barcelonu, biće to najveća košarkaška nepravda. Nema akcije, ustvari ima 1 na 1 i šut preko ruke, to je odlično uigrao na pripremama. O odbrani da ne govorim, 60 poena su ziceri. Poznato je da dosta igrača ima mane u odbrani, ali da se to bar donekle ispraviti kolektivnom odbranom. Kod Sabita te mane još više dolaze do izražaja.

Kada vidim kako Finska polaže kraj Kikana Bajramovića i kompanije, tek mi sad nije jasno šta je Peković radio. Evo mu prilike večeras, kraj 3 odbrambena groba, ako ni tu ne bude dominirao, on nije ni na 20%.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                        Ako Sabita uskoro ne pozovu u Panathinaikos ili Barcelonu, biće to najveća košarkaška nepravda. Nema akcije, ustvari ima 1 na 1 i šut preko ruke, to je odlično uigrao na pripremama. O odbrani da ne govorim, 60 poena su ziceri. Poznato je da dosta igrača ima mane u odbrani, ali da se to bar donekle ispraviti kolektivnom odbranom. Kod Sabita te mane još više dolaze do izražaja.

Kada vidim kako Finska polaže kraj Kikana Bajramovića i kompanije, tek mi sad nije jasno šta je Peković radio. Evo mu prilike večeras, kraj 3 odbrambena groba, ako ni tu ne bude dominirao, on nije ni na 20%.
                        Sve sto si rekao je tacno, njegov ''sistem'' je samo prolazio kada je u ekipi imao Nenu Markovica koji uzme loptu i jednostavno zabije. Sramota je ono danas bilo gledati ja nikako da dodjem sebi. Panata je krenula u pregovore sa njim

Comment

• Sta ce u Panati pa oni se raspadaju..nemaju vise para
                          Evo vec 5-6 godina slusam kako je taj Djedovic neki potencijal,gledao sam njegovih dosta utakmica i nikako da vidim zasto,pregled igre,nema kao ni sut,prije je znao napraviti dobar ulaz,sad ni to nume...onaj ga Litmanen danas il kako vec,pojeo u napadu...dobro je pa je potenicijal,sta bi bilo da nije
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Samo imam reci bruka i sramota,nije problem ni od Finske izgubiti ali onako igrati i ponasati se na terenu je sramota.Ali makar sam se nasmijao na kraju kad je igrala petorka Nesovic-Ikonic-Milosevic-Bavcic-Jazvin,kakva petorka to je cudo jedno.
                            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Gleda li ko Makedonce, kakva je situacija?

Mislim da bi bi red da pogledam i ja neku utakmicu majku mu...
                              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                                Sta ce u Panati pa oni se raspadaju..nemaju vise para
                                Evo vec 5-6 godina slusam kako je taj Djedovic neki potencijal,gledao sam njegovih dosta utakmica i nikako da vidim zasto,pregled igre,nema kao ni sut,prije je znao napraviti dobar ulaz,sad ni to nume...onaj ga Litmanen danas il kako vec,pojeo u napadu...dobro je pa je potenicijal,sta bi bilo da nije
                                Moze mnogo toga da nauci od Zeljka;)

Comment

Working...
                                X