Ma necemo se opterecivati time ( iako sam i ja poludeo kad sam procitao ) ,niti se svetiti nekome...imamo svoj cilj,kojeg se drzimo i drugi nas ne zanimaju. Ako budemo igrali kako znamo i umemo,ubedjen sam u dobar rezultat.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Eurobasket 2011 Group B - diskusije
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostNe znam kakvo je tamo stanje,ali na bleacher report npr. svako moze da napise sto pozeli i da bude "strucnjak"
Ne znam,suludo je da tako nesto napisu,posebno sto su gotovo uvijek korektni prema srpskim sportistima,a Srbija sigurno ne igra zastarjelu kosarku,nego izuzetno modernu i atraktivnu!
Pa samo treba vidjeti koliko Novaka vole,mnogo vise od Nadala npr. bas mi je to cudno iskreno
Ali i taj jedan noviran je dovoljan da izazove ovo sto je izazvao.sigpic
Comment
-
To je zato što si...
Originally posted by Black Mamba 24 View PostBrz i efikasan.
Ma videće i oni kada... kako su rekli... "odmere snage sa Špancima" i ostalima.... a zna se ko će na kraju da likuje... bar u odnosu na njih...Last edited by miloolja; 06-09-11, 00:38.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sta je bilo-bilo je.
Ovaj poraz sto pre zaboraviti i da se okrenemo sutrasnjoj veoma bitnoj utakmici protiv Litvanaca.
Odgovaralo bi nam da Francuzi pobede Turke sutra.
Provala Sarenca.
Da je Teodosic nastavio da brani Pizon danas ne bi imao problema sa golmanima.
Comment
-
Izvinjavam se moderatorima što se mešam u njihov posao i što ovo postavljam ovde... ali to je najviše zbog fotke...
Šta nas sve čeka u drugoj fazi Eurobasketa?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Evo jos postovanja
Žoakim Noa: "Teodosić kao Neš i Kid"
Francuski košarkaški reprezentativac Žoakim Noa izjavio je za sportski dnevnik "L'Ekip" da se divi srpskom plejmejkeru Milošu Teodosiću, koji ga igrom podseća na Stiva Neša i Džejsona Kida.
"On igra u fazonu Neša ili Kida. Njegove munjevite asistencije i vizija igre su nešto što izuzetno poštujem", rekao je Noa posle utakmice protiv Srbije na prvenstvu Evrope u Litvaniji koju je Francuska dobila rezultatom 97:96, posle produžetka.
Jedan od najboljih članova francuske selekcije takođe ima samo reči hvale za srpsku košarku.
"Sistem koji su napravili Srbi u košarci ne može da se vidi čak ni u NBA ligi", istakao je Noa, inače sin čuvenog francuskog tenisera Janika Noa.
"Teodosić je svakako veliki igrač", ocenio je Noa.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View Postsigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ko ce drugi da kaze tako nesto nego Noah legenda... A, ono ko god da je izmislio svaka mu cast.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostDa je Teo u stanju da igra u NBA,on bi tamo i otisao,ne brini se ti nista
Secam se u intervjuu 2002 u Indijanapolisu, kad su Ameri trebali s nama igrat, kad je R.Jefferson rekao: "Bodiroga ??? Solidan je on igrac.."A na toj utakmici nije mogao ni da prismrdi Bodirogi, koji je promesao celu odbranu Amera...
Isto tako, Nes je tek sa 30 god poceo da osvaja NBA svojim asistencijama, i ocekujem nesto slicno i za Tea, da malo hara evropom i kad se smori da ode u NBA sa 30 god kada ce potpuno sazreti kao igrac...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ne znam...ta tema je prepricana 100 puta. Kompleksna je svakako. Ima masa kvalitetnih igraca koji zbog svakakvih razloga ne mogu u NBA,a bolji su od 50% igraca koji se tamo nalaze...ali ipak je NBA nesto najbolje sto kosarka ima da ponudi. Ali necemo vise o tome,nije ni mesto,ni vreme
Comment
-
U pravu si...
Sutra protiv Litvanije samo jaka odbrana i nema zime, Perovic i Krstic bi morali dominirati jer ipak koliko god da je mladi Jonas odlican ipak je mlad i neiskusan... Javtokas je dobar ali ne verujem da kvalitetom moze parirati Krsticu... Litvanici su najopasniji u tranziciji i njihova odbrana je zaista strasna, ne sutiraju puno trojke, ali imaju veoma visok procenat za 3 tako da ono sto sutnu obicno i pogode. Ali, ako Kesh bude sutirao kao juche, za nas nema zime...
Elem, oce li neko napraviti temu o novostvorenim grupama E i F ???sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment