Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011 Group B - diskusije

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne moze Nemanja da cuva Benzing-a, pa nije ni ulazio, nesto ne verujem da je losa igra u pitanju, jer nije bio los, barem po meni.

Malu minutazu njegovu ocekujem i protiv Francuske, ako je uopste bude imao.
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
      Ovo se ne desava u 1 od 10 utakmica,ne samo nama vec svim ekipama...evo i Spancima se to isto desilo veceras.
      A i u toj jednoj utakmici u kojoj nema oscilacija ne mozes odigrati na vrhunskom nivou,to uglavnom bude solidna igra kroz citav mec.
      Ma znam da uvek mora da se padne, ali nasi bas znaju da preteraju sa tim.
      sigpic

Comment

• Nema sta odlicna partija svih momaka, Novicki donekle zaustavljen,ali najvaznije igra Nemacke je zaustavljena, i to nam je donelo pobedu.. Sutra protiv Francuza ce da bude pakleno, ali ako odbrana bude na nivou i zaustavimo Parkera to je to. Inace, jel se zna dal igra Parker, kakva je povreda u pitanju ???
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Povreda butnog misica, pod znakom pitanja je, a doktori su mu zabranili ulazak u zadnjoj cetvrtini, pa ne verujem da ce Francuska da rizikuje sa njim.
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Sjajna igra nasih,zasluzena pobeda,svaka cast momci,smao tako nastavite..Sutra pobedjujemo Francuze za maximalan ucinak..
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Gledam ovih dana najvise kosarku iz grupe C i nesto juce razmisljam kako ce neko gleda to da zavoli kosarku,oce covjeku da se smuci ovaj prelijepi sport.Veceras gledam Tea i Dirka i to je neka druga prica.Prelijepe akcije,dobre odbrane,nenormalne asistencije.Isti sport,samo dosta drugaciji.Kao da nije sa ove planete za razliku od tog tamo cuda.
              Milos Teodosic je razlog zbog kojeg se voli kosarka,taj covjek je genije!On je kao Stiv Nes,ne moze covjek da ga ne voli!
              Sa kojom lakocom on igra,kako razigrava,kakva rjesenja nalazi,pa to je prosto fascinantno.
              S druge strane jos jedan genije,jedan od najboljih ervropskih igraca ikad je naravno pokazao klasu,ali covjek-tim ni danas nije mogao.Medjutim zasto bi neko dolazio iznova i iznova i igrao za reprezentaciju koja maltene nista ne moze.Zato sto se tako ponasa pravi sportista,zato sto treba da se igra za svoju zemlju,neka svi uce od njega!
              Sto se utakmice tice bas sam uzivao,naravno da se pobjeda Srbije nije dovodila u pitanje,Kejmen je strasan centar,ali i Krstic je,a tu je i Kosta,Macvan,Savan,a Dirk sve sam ne mzoe.Spoljna linija im je ok i strasnu su opasni kad im je dan,ali kad se ovako igra odbrana onda nema zime.Jedan manji pad na kraju,a onda onaj strahovit ulaz Tea kad je polozio,dobro je rekao Sarenac nesto se vuce po parketu u ovom trenutku
              Sjutra ce biti teze sigurno,ali vjerujem u Dudu i momke!
              sigpic

Comment

• Sutra pobedjujemo,samo cekam da vidim koja ce kvota biti na nas,pretpostavljam da ce kladionice staviti ulogu favorita Francuzima...

Comment

• Mi cemo zbog te stvari koja se vuce po podu i da osvojimo prvenstvo

Po meni nasa najbolja tekma od pocetka prvenstva,Novicki je zatvoren u prvoj cetvrtini maksimalno-po meni je to i bio kljuc,tad smo se odlepili i samo odrzavali prednost do kraja. Krle odlican,Savan jos bolji,Teo se opet malo glupirao,ali je bio blizu triple-double ucinka.

Idemo po zlato!

Comment

• Odlicno odigrana utakmica, prezadovoljan sam. Pre svega svaka cast Macvanu, kakva odbrana na Novickom Onda Teodosic, umalo do tripl dabla, kakve asistencije Savan 18 poena, samo jedan promasaj Odlicna igra, sutra protv Francuza za maksimalnih 4 poena u drugoj fazi, ko zna, mozda Toni nece igrati

Comment

• Zaboravih da pomenem Macvana,kako je covjek igra u prvoj cetvrtini i kako se borio sa Dirkom svaka mu cast
                      sigpic

Comment

• pa nismo mi miami pa da dirk moze sam da nas pobedi

Comment

• Samo lud covek moze da zamera Teu nesto preterano. Bog otac u Evropi i kosarkas sa ubedljivo najvecim skillom u EL, mnogi vrhunski NBA igraci mogu da mu pozavide na kreativnosti. Samo da bude zdrav i nema zime za nas. Naterao bi i drvo da da kos.
                          sigpic

Comment

• Mozda bi naterao i drvo da da kos,al perovica ne moze nikako.

Comment

• Comment

• Nije ni cudo sto Tea niko ne moze procitati, kada covek ima tri lopte.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X