jel corsi 6?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Moto GP slike i video klipovi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pošto ne mogu da otvaram teme, a ovde mi izgleda najpogodnije da postavim sledeće slike, nadam se da ne grešim
Radi se o Maisto modelima motora skale 1:18. Sakupljam ih i trenutno imam 48 komada, 4 su motogp modela. Ostali su pretežno maisto modeli, ali ima i burago i drugih firmi.
DUCATI DESMOSEDICI LORIS CAPIROSSI #65.jpgHONDA RCV 211 SETE GIBERNAU #15.jpgYAMAHA YZR M1 VALENTINO ROSSI #46.jpgDUCATI DESMOSEDICI GP 11 VALENTINO ROSSI #46.jpg
Ducati Desmosedici Lorisa Capirossi-a, Honda Rcv 211 Setea Gibernau-a, Yamaha Yzr M1 i Ducati Desmosedici Valentina Rossi-aТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Ne sastavljaju se motori, farbaju ga kinezi ne ti Ne verujem da bih menjao ili prodavao neki iz kolekcije, pogotovo moto gp pošto se teško nabavljaju, još nisam naleteo u Srbiji na neki moto gp model, osim rosijevog dukatija koji imam, ali u razmeri 1:6Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Razumem te u potpunosti, nema ništa draže od onoga što uradiš svojim rukama. Burago ima kit-ove ali mislim da se ne farbaju niti lepe, nego samo uzmeš šrafciger i sklapaš deloveТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment