Lacio - Florencija Viola 1:0 (Lulić)
Ono što je bilo potrebno je i urađeno. Prvo poluvreme gde se moralo odigrati preciznije i otići sa bar dva gola prednosti, radi lakšeg disanja. Ali nije tu ni bilo mnogo frke, Florencija je i pre mesec dana voljom sudije došla do boda. Gradonačelnik igrač utakmice, na kraju meča mu je jezik visio iz usta, živo me interesuje je li opet najviše pretrčao (uz gol, naravno). Radu u psihofizičkoj formi života, ali je tako već cele sezone. Jedina mrlja je Kaisedova povreda, verovatno je mišić u pitanju.
U subotu u Milanu, protiv Intera.
Gradonačelnik ima svoje dane kada deluje kao da je ustao iz kreveta deset minuta pred početak meča, ali generalno oni su malobrojni i posle njih uđe u sjajnu formu. Samo još golman nije bio u ovih skoro sedam godina, a mislim i da bi se na golu sjajno snašao. Ako postoji fudbalska inteligencija, on je definitivno poseduje, na izvoz. Ne možeš da ga ne voliš.
Ono što je bilo potrebno je i urađeno. Prvo poluvreme gde se moralo odigrati preciznije i otići sa bar dva gola prednosti, radi lakšeg disanja. Ali nije tu ni bilo mnogo frke, Florencija je i pre mesec dana voljom sudije došla do boda. Gradonačelnik igrač utakmice, na kraju meča mu je jezik visio iz usta, živo me interesuje je li opet najviše pretrčao (uz gol, naravno). Radu u psihofizičkoj formi života, ali je tako već cele sezone. Jedina mrlja je Kaisedova povreda, verovatno je mišić u pitanju.
U subotu u Milanu, protiv Intera.
Milinka i Seno bravo. Mislim da sam zaljubljen u Lacio, uvek sam ga gotivio ali sad..
Comment