Simply, Lacio je bolja ekipa i samo da manje ulaze u mlaćenje sa Turcima, a više da igraju i sa prednošću u Rim.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
S.S. Lazio
Collapse
X
-
Pozvani za sutrašnje gostovanje u Frozinoneu:
Portieri: Marchetti, Berisha, Guerrieri;
Difensori: Basta, Bisevac, Braafheid, Hoedt, Konko, Mauricio;
Centrocampisti: Biglia, Candreva, Cataldi, Felipe Anderson, Kishna, Lulic, Mauri, Milinkovic, Morrison, Onazi, Parolo;
Attaccanti: Djordjevic, Keita, Klose, Matri.sigpic
Comment
-
Il Mesađero navodi reči Klaudija Lotita od ovog jutra, sa jedne javne debate: "Kupio sam Andersona za 8 miliona evra, a već sam ga prodao za 60 miliona. Na leto odlazi u Junajted."
Ne može biti potpuno pouzdano, zbog tradicionalnih pataka italijanskih novinara, ali u narednim satima će klub sigurno izaći sa nekim saopštenjem u vezi ovoga.sigpic
Comment
-
Toliko je očito da ih Serija A više ne interesuje, prosto nisu prisutni na terenu, igraju sa 60% snage. Dajte Spartu, bar da gledam fudbal do kog je igračima stalo.
Mada, Pioli je fino rekao posle meča: "Mislim da igrači žele pobediti samo kada je to bitno."Last edited by Crni Đorđe; 06-03-16, 15:33.sigpic
Comment
-
Pozvani za meč sa praškom Spartom, sutra uveče na Letni:
Portieri: Marchetti, Berisha, Guerrieri;
Difensori: Basta, Bisevac, Hoedt, Konko, Mauricio, Radu;
Centrocampisti: Biglia, Candreva, Cataldi, Felipe Anderson, Lulic, Milinkovic, Onazi, Parolo;
Attaccanti: Keita, Klose, Matri.PROBABILE FORMAZIONE (4-3-3): Marchetti; Konko, Bisevac, Hoedt, Radu; Milinkovic, Biglia, Parolo; Candreva, Matri, Lulic. All.: Pioli.SpoilerLast edited by Crni Đorđe; 09-03-16, 15:22.sigpic
Comment
Comment