Pozdrav svima,hteo bih da vas pitam da li ima neke sanske da Sportklub kanali budu u ponudu na Jotelu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sport Klub i ostali operateri
Collapse
X
-
-
Od juce nisam vise u mogucnosti da preko svog operatera "Sat Trakt" pratim kanale Sport Kluba.Da li je stvarno toliki problem da se medjusobno dogovore dve strane?
Sa njihove strane kazu da im je od vas enormno podignuta cena i da bi se to moralo suvise odraziti na cene usluga korisnika.Zar je moguce da par godina normalno funkcionise i sad od jednom se napravi toliki problem i razlika da ne mogu dve strane da se dogovore.
Postavio sam im pitanje zasto nisu sa vama dogovorili da za nas koji hocemo da pratimo Sport Klub i dalje sa vama naprave SK paket koji cemo mi koji zelimo doplatiti.Odgovor je da su sa vase strane za takvu ponudu glatko odbijeni
Kroz njihove odgovore stekao sam utisak da ste vi namerno podigli toliku cenu jer ste znali da na toliku oni sigurno nece pristati samo da bi se sa njima iz nekog razloga razisli.Ne tvrdim da je tako ali tako mi izgleda.
Ne mogu da verujem da u 21 veku ljudi ne mogu da se dogovore oko ovakvih stvari a naravno od svega ovoga ispastaju svi.I vi i operater a najvise mi korisnici koji smo u sred sezona Evro lige,Premijer lige,F1 i ostalog ostali uskraceni daljeg pracenja programaLast edited by Vatrogasac; 28-10-16, 09:00.
Comment
-
jebem vam majku i kriket i košarku
The trouble with referees is that they know the rules, but they do not know the game. - Bill Shankly
Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that. - Bill Shankly
Liverpool loves you Matip
Comment
-
Mozda bih i placao Telekom, da je pao u ruke stranaca pre 10 godina ili koliko vec. Ovako dok ih vodi domaca bagra su za izbegavanje u sirokom luku. Tu dok strani kapiral ne postane vecinski, nece doci do znacajnog pomaka.
Mom burazu cim istekao ugovor za D3, dobio je EON paket(potpisao je ugovor).
Comment
-
Comment