Ma Murinjo je gospodin
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Copa del Rey i Supercopa de España
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ronaldov gol je bio iz ofsajda,ali kao sto strucnjak za sudjenje kaze:"However in real-time it would be almost impossible to make a correct decision."
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
Da vidimo parove 1/4 finala Kupa Kralja. Mislim da nema svrhe pisati o formama svake ekipe pojedinacno, jer sam pisao o tome u maloj najavi za poslednje kolo Primere.
Jedan je mec izmedju prvoligasa i treceligasa, ostali su mecevi izmedju prvoligasa. Medju njima mec izmedju najvecih klubova Baskije i Balearskih ostrva, Atletik Bilbaa i Majorke. Tu je gradski derbi Valensije: istoimeni klub odmerice snage sa timom Levantea.
I na kraju: El Klasiko. U poslednjih godinu dana ih je bilo puno, ali kao da medijska paznja sve vise raste iz meca u mec.
Bice ovo zanimljivo 1/4 finale. Pobednik meca Valensija-Levante ide na pobednika El Klasika, a bolji iz dvomeca Espanjol-Mirandes ide na ekipu koja ce biti bolja iz duela Atletik Bilbao-Majorka.Last edited by Bogi; 16-01-12, 21:27.
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostBas tako. Ja sam utakmicu bio primoran gledati jer mi je brat cekao Espanyol na kladionici i kad onaj celavi iz Mirandesa potkopa za 0:2 izadjem sa stream-a, kad na teletekstu 2:2, dok sam ponovo dosao do stream-a 3:2.
a onda ni iz cega, prvo weiss dao gol, pa prodor romarica i asistencija na 2 metra fonteu i onda jos jedan na "frku" verdua mozda i ne zasluzena pobeda, al kad smo vec igrali keca, red je i bio da dodje
Comment
-
Veceras su na rasporedu dvije utakmice 1/4 finala Copa del Rey i to:
Real Madrid - Barcelona (22:00)
Atletic Club - Mallorca (20:00)
Novi El Clasico u Copa del Rey-u i ovo je 30. u ovom takmicenju. Slika pokazuje koliko ko ima pobjeda i broj golova postignuti u tim mecevima. Sa strane su prikazani najbolji strijelci u svim El Clasico-ima.
Spoiler
Moguci sastavi prema MARCA-i
SpoilerHvala Mandi na slici
Otvorena je anketa za vecerasnju utakmicu Real Madrida i Barcelone.
Veceras bi zamolio bez provokacija i prisjecanja na sudijske greske.
Comment
-
Bas me zanima kako ce Real da izgleda bez Di Marie. Kao simpatizer Rela ja bi bio sretan sa nerjesenim rezultatom a na Kamp Nou treba ici na jedan gol. Mislim da je Murinjo dosta toga naucio iz ovih duela i da veceras nesto dobro moze da isadne.
Sto se mene tice, provokacija nema
Comment
Comment