Varane dobi crveni na pravdi boga
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijateljske utakmice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bice Desamp na slatkim mukama sto se tice ofanzivne linije. Videli smo sinoc Mbape Marsjal Lakazet, a kada tu pridodamo i Komana i Grizmana .... Ma sa petoricom napred neka igra
Po trenutnoj formi i igri Grizma komotno na klupu.
Ko je ono kritikovao Vernera pricajuci da je nedovoljno iskusan za najvecu scenu? Fiksni?
A Mesutara je OTAC sta god ko god da kaze.Last edited by Sandugp; 15-11-17, 08:52.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostBice Desamp na slatkim mukama sto se tice ofanzivne linije. Videli smo sinoc Mbape Marsjal Lakazet, a kada tu pridodamo i Komana i Grizmana .... Ma sa petoricom napred neka igra
Ko je ono kritikovao Vernera pricajuci da je nedovoljno iskusan za najvecu scenu? Fiksni?
A Mesutara je OTAC sta god ko god da kaze.
Zaboravio si Lemara, mada dobro on moze i u vezi da igra.
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostBice Desamp na slatkim mukama sto se tice ofanzivne linije. Videli smo sinoc Mbape Marsjal Lakazet, a kada tu pridodamo i Komana i Grizmana .... Ma sa petoricom napred neka igra
A Mesutara je OTAC sta god ko god da kaze.
Da ja sam rekao za Brazil,a Francuze bi stavio mozda i kao prve favorite al da im selektor nije Desamp,jer imaju najsiri roster sto se kvaliteta tice,ali ovako Brazil No1
A Sandugp je rekao da nema ko sad Nemce da izbaci,bice tu i mali Dembele ali zavisi kakav bude posle povrede u BarsiLast edited by 61563; 15-11-17, 14:21.
Comment
-
Bice i Dembele. Samo videcemo u kakvoj ce biti formi. Jaki su Francuzi - nema sta.
Opet nisam ja izjavio da Nemacka osvaja, samo da nema ko da ih izbaci, a to je drasticna razlika. Mogu oni da odigraju losije ili da im se kockice ne posloze (kao na prethodnom Euru) pa da ispadnu ni krivi ni duzni.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Mo nastavlja!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
https://streamable.com/jiu26
Ovako se igra kontra. Ovaj Propper (ovaj sa osmicom) je odradio fantastican posao, ukrao loptu, potegao napred i nije samo nabio ka nikome, nego odlican pas u sredini i ubrzanje napada. Skolski.
Comment
Comment