Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prijateljske utakmice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odakle ti ti sastavi, ja na wikipediji gledao ?? Pa dobro, ako su takvi, onda je Spanija jaca ali za nijansu. Daj boze da Urugvajci ispadnu odma u grupi, pa da Suarez i Coates budu spremni za pocetak PL.

Po svemu sudeci Brazil osvaja, prejaki su...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Ovo je sa Wikipedia-e, kada ukucas OI i imas tamo za fudbal, tu su svi sastavi.
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• E jbg onda...
        sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Freshman-u mozda nisi vidio posto sam edit-ovo post u pdf za OI, ali evo svi sastavi reprezentacija
          http://www.fifa.com/mm/document/tour...63/oft-lop.pdf

Comment

• Ma video sam, ali sam se zajebao na wikipediji, utripovao sam nesto, sad procitah da je ono neki sastav koji je bio za utakmicu za kvalifikacije SP u Brazilu...
            Desava se i najboljima...
            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Trebao mu je minut i 47 sekundi da u novom klubu pokaze koliko je genijalan ..

https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Danas su na rasporedu mnogobrojne prijateljske utakmice. Između ostalih izdvojio bih utakmice: Engleska-Italija, Njemačka-Argentina, Francuska-Urugvaj, Švedska-Brazil, Rusija-Obala Slonovače, to je ono vjerovatno najzanimljivije. Valjda nam se posreći pa bude jedna fudbalska "ljepotica" kao što je skoro igrana utakmica Brazil-Argentina.

Pored ovih utakmica za nas će biti zanimljive utakmice i reprezentacija iz ex-Yu. Srbija dočekuje Irce, gdje očekujem rutinsku pobjedu, ovi Irci su fizički jako spremni, ali Srbija je dosta kvalitetnija i očekujem pobjedu. Hrvate čeka težak protivnik - Švicarska. Iako i Hrvatska ima dobru ekipu vjerujem da neće biti nimalo lako. Možda će najzanimljivije biti na meču Wales-BiH, gdje je BiH oslabljenja neigranjem nekih igrača. Prije svega nema Misimovića, Papca, Rahimića... Evo Džeko najavio da će stisnuti zube i odigrati što je jedan plus za našu repku. Wales bi trebao igrati sa najjačim sastavom - Bale, Bellamy, Ramsey, Allen, Williams. To nam može obećati jednu dobru utakmicu u kojoj nema favorita jer su ekipe kvalitetom tu negdje. Valjda napokon i pobijedimo nekog red bi bio.
                Crna Gora se sastaje sa Latvijom i očekuje se pobjeda naravno. Dobro će i nama doći ova utakmica pošto smo u grupi u kvalifikacijama za SP sa Latvijom.
                Last edited by Merlin; 15-08-12, 13:59.
                sigpic
                Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                don't support us when we win."

Comment

• Kako jebemo Wales pa ovo je strasno.Fantasticno je prosao Stevanovic iz Vojvodine a zabio normalno Vedad,karaj Ibisevicu care sve redom...

Mnogo mi se svidja ovaj Miroslav kako igra
                  Last edited by AK47; 15-08-12, 20:57.
                  Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Za sada igra BiH je odlična, mnogo smo bolji od Walesa, imali smo nekoliko odličnih prilika ali samo jedna uđe u gol. Stevanović ponovo igra strašno, kada god dobije priliku iskoristi je i mislim da je sebi učvrstio mjesto u reprezentaciji u budućnosti. Toliko smo ga priželjkivali i na kraju je dobio priliku i pokazao se kao odlično riješenje na onoj poziciji gdje smo u prošlosti imali najviše problema. Samo ovako nastaviti i pobjeda je tu nakon godinu dana.
                    sigpic
                    Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                    don't support us when we win."

Comment

• Ma mnogo smo jaci kada nema misketa,ja se tacno osvjezim gledajuci repku bez njega

#the return

Comment

• Pato dva gola za dva minuta.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Kakva asistencija Pjanica za fenomenalan go malog Stevanovic,malo je reci da karamo Wales

#the return

Comment

• Di Maria kakva golcina aaaaaaauuuuuuuuuu

Ako neko nadje video neka obavezno postavi ;)

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                              Kako jebemo Wales pa ovo je strasno.Fantasticno je prosao Stevanovic iz Vojvodine a zabio normalno Vedad,karaj Ibisevicu care sve redom...

Mnogo mi se svidja ovaj Miroslav kako igra

Nije valjda da si sumnjao u mog imenjaka
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Nisam sumnjao naravno,mnogo dobro igra decko,mi se inace sprdali s Wales-om,s pola snage 0:2

Wada trazi go Di Maria-e,kakav je to igrac,sve je bolji i bolji

#the return

Comment

Working...
                                X