Realno Elf je truba bez Boatenga,Holgera i Lahma
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijateljske utakmice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by sasaKako ste samo neobjektivni. Stalno su nam sudije krive. Penal je bio cist kao suza. Ivanovic ga je slucajno zakacio i navukao mu zadnju nogu na prednju. Cak se ni Bane nije bunio.
Sto se tice reprezentacije, mucno je gledati taj fudbal bez max zalaganja, trcanja i bez ikakve kreativnosti. Miha je bolji trener od Santraca, cika Djore, Savicevica... (a ko nije), ali su nam igraci sve losiji.
Ako vec pravimo novu reprezentaciju, gde su Markovic iz partizana i Lazovic iz cz.
Debilno je sto svi moraju da pevaju glupu himnu.Last edited by Sara; 26-05-12, 22:26."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostMa pevali su svi kobajagi , ko nije znao samo je otvarao usta
Inace, potpuno ispravan potez Mihe, dosta je bilo brukanja da igraci koji se bore za srpski grb ne znaju himnu svoje zemlje."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Originally posted by Sara View PostMa ne znam ja citala da jedino Adem nije pevao pa ovi odmah poceli da pljuju po njemu.
Inace, potpuno ispravan potez Mihe, dosta je bilo brukanja da igraci koji se bore za srpski grb ne znaju himnu svoje zemlje.
ma pre pola njih stoji kao kipovi kad svira nasa himna sad ima da pevaju kao slavuji
Comment
-
Originally posted by edohz View PostRealno Elf je truba bez Boatenga,Holgera i Lahma
Comment
-
Ja ne znam je l ko primetio Jetra Willemsa protiv Bugara, levi bek, 94. godiste, znaci strasan talenat, kakvi driblinzi, decko je par puta izvrteo Bugare...
Originally posted by sasaKako ste samo neobjektivni. Stalno su nam sudije krive. Penal je bio cist kao suza. Ivanovic ga je slucajno zakacio i navukao mu zadnju nogu na prednju. Cak se ni Bane nije bunio.
Ovo za himnu stvarno ne bi komentarisao...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostFreshko daj da lobiramo kod novog trenera da ga uzme u Liverpul, za godinu ipo-dve ima da bude igracina za Enrikea.
Onakav skill kod tako mladog igraca davno nisam video... Nije ni cudo sto ga je van Marwijk pozvao u repku...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
-
Originally posted by Freshman91 View PostNe racunam nase jbg... Pa strasni su obojica, ali ovaj mali vec igra za repku, sto je nezamislivo za neke njegovog godista...sigpic
Comment
Comment