Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Samo sto sam pomislio konacno dobijamo mec bez problema,poce triler
    Ali dobro je,dobili smo 2-1, dobra igra,to je najvaznije
    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Liverpool FC View Post
      Ne zasluzen poraz,ali kad ne moze da das gol 1 na 1 i to dva puta,lose dodajes lopte i imas doticnu personu u ekipi desi se.
      Mislis na Hendersona? Stvarno je morao da iskoristi onu sansu, ja bas kao i ti od pocetka govorim da je on prosecan igrac i ne vidim taj talenat koji Nash stalno pominje, ali videcemo jos.

Chelsea na kraju 2-1, potpuno nepotrebno primljen gol, previse su se opustili, a mogli su da napune Sunderland koji je bio ocajan. Nisu mi bile jasne izmene AVB-a, zasto je izvukao Sturridge-a odmah posle gola, i posle ubacuje Torresa umesto Mate, bolje da je umesto Anelke a da je Mata ostao.
      sigpic

Comment

• Sada Mancester da lagano odradi posao
        sigpic
        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Na kraju Sunderland - Chelsea 1:2!

Kada se vidi rezultat neki bi rekli da je bilo napeto. Ali Chelsea je tokom cijele utakmice bio dominantan tim, primili su gol u sudijskoj nadoknadi, zbog nepaznje i opustanja. Ali generalno danas je Chelsea odigrao odlicno, mnogo bolji protok lopte, precizna dodavanja, Mata sjajan, Sturridge takodje. Meireles odradio veoma dobar debi, asistirao i kontrolisao igru tu na centru.

Igra se moze jos malo dotegnuti ali veoma sam zadovoljan danasnjom partijom.
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by Liverpool FC View Post
            Ne zasluzen poraz,ali kad ne moze da das gol 1 na 1 i to dva puta,lose dodajes lopte i imas doticnu personu u ekipi desi se.
            Zaslužili smo da izgubimo ali ne zato što je Stoke bio bolji. Naprotiv.
            Nama nedostaje ubilački instinkt i nemamo igrača motivatora na terenu. I nemamo kreativnog igrača u sredini. I još uvek nismo tim.
            Ali biće.

Ostali rezultati, Man City - OMINOUS! Chelsea nema problema još uvek - odbrana odlična. Arsenal jedva pobedi Swansea, ali su ih pobedili.
            Prognoza za pola sedam - Scum United 3 Bolton 0

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
              Mislis na Hendersona? Stvarno je morao da iskoristi onu sansu, ja bas kao i ti od pocetka govorim da je on prosecan igrac i ne vidim taj talenat koji Nash stalno pominje, ali videcemo jos.

Chelsea na kraju 2-1, potpuno nepotrebno primljen gol, previse su se opustili, a mogli su da napune Sunderland koji je bio ocajan. Nisu mi bile jasne izmene AVB-a, zasto je izvukao Sturridge-a odmah posle gola, i posle ubacuje Torresa umesto Mate, bolje da je umesto Anelke a da je Mata ostao.
              Henderson na stranu....
              Lucas je bio najgori igrač, dodao (tj. nije) je 9 loših paseva koje sam ja video. I to u kritičnim delovima terena.
              Sve sam više razočaran i u Carolla!!

Comment

• Objasnjava Chica najbolji napadac lige,po mom subjektivnom misljenju
                sigpic
                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Fil Džouns, Smoling, Rafael je'l može još neko da igra desnog beka

Bogami nema labavo kod Fergija! Već rešen pobednik...
                  IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                  ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                  C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by manda View Post
                    Objasnjava Chica najbolji napadac lige,po mom subjektivnom misljenju
                    Ima mnogo kompletnijih napadaca od Chicharita, tu su Rooney, Dzeko, Aguero, Tevez, Suarez, cak i Van Persie.
                    Chicharito ima talenat da se nadje na pravom mestu u pravo vreme, uporedio bih ga sa Inzagijem.
                    sigpic

Comment

• Само што је 16х бржи од Инзагија (из млађих дана), покретљивији итд.
                      Arise, Serbia!
                      You fell asleep long ago,
                      And have lain in the dark.
                      Now wake up
                      And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Rekao sam po mom subjektivnom sudu,da je Chica najbolji,po meni,a znam da nisam objektivan
                        sigpic

Comment

• Masina nastavlja da melje,kako su samo fizicki prespremni.

Comment

• Nemojte ljudi ko Boga vas molim vise

Dosta su i 5 komada!!!
                            IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ubacio je Gigsa da smiri djecu,dodju u goste i nekulturni xD
                              sigpic

Comment

• Sunce ti zarko.
                                Jos jedna petarda.
                                Liverpul me razocarao, ocekivao sam da ce da pobede drvosece.Pocinju da gube korak za vodecima, sto mi se ne svidja(a jes da navijam za tim iz suprotnog tabora).
                                Celzi koliko vidim po vasim komentarima zasluzeno pobedio.Mogu zamisliti radost na Mumijevoj faci kad je Staridz dao gol.
                                Arsenal, za pocetak bitno da je pobedio pa makar i sa minimalnim rezultatom zato sto ce mnogo znaciti celoj ekipi i podici ce im se samopouzdanje.Jos je ovo bio poslednji mec bez Zervinja i Songa i za ocekivati je da klinci koji su sada igrali ubuduce greju klupu.Smatram ih blagim favoritom protiv Borusije posto su izgubili od Herte na svom terenu.

Comment

Working...
                                X