Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako igra Mata? Vidim stvaraju sanse on i Lukaku
    Kako mi je krivo sto nema prenosa
    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
      E sudije debila, kakav penal svirao za Everton.
      Ćuti blentavi Blekburn 2 penala promaši
      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by ivan piper View Post
        Kako igra Mata? Vidim stvaraju sanse on i Lukaku
        Ljuba ti je najbolje opisao igru Mate, ;)

Mataaaaaaaaaaaaaa......!!!!!!!!!!!!!!
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Kako igra Mata? Vidim stvaraju sanse on i Lukaku
          ima prenosa na SK4 smesno...a Mata i Lukaku dobri su....

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
            Ćuti blentavi Blekburn 2 penala promaši
            Ja prebacio malo sa Chelsea-a, kad ono penal za Everton. Evo gola Mate, jesam rekao da ce biti 3:1?

EDIT: Da nastavim sta sam krenuo da pisem.

Nigde veze sa penalom, Samba hteo da pojede Felainia, kojeg definitivno mrzim.
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Gol na debiju Mata vec krenuo da pokazuje za sta je doveden...

Comment

• Opaaa Mata, majstor! Dje je muchasgracias sad da mu postavim dva pitanja u vezi Mate?

Comment

• Evo ga! Matinjo ne gresi...a mogao je i Luki (od sad ga tako zovem ) da doda,ali i ovo je ok

3-1,zasluzena pobeda.

@ Wade-Svaka cast za prognozu

Comment

• Nema zna AVB da dovede pojačanje sad mi krivo što ga mi nismo doveli
                    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Opaaa Mata, majstor! Dje je muchasgracias sad da mu postavim dva pitanja u vezi Mate?
                      ma daj mani nas s njega on odgledao 2 utakmice misli da moze da uci nas koji fudbal pratimo celi zivot...

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                        Ma sta ti je JC, sada ce uci Lukaku i Mata i Chelsea pobeđuje 3:1.

Kako covek ukinu Drogbu.
                        Ti, moj dres,i ja u kombinaciji = pobjeda Celsijam
                        Svaka cast,kako si ovo pogodio

Comment

• Moram definitivno da menjam Milana Tarota.

Ali me razocarao Sunderland, ljudi nisu Swansea pobedili....
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Bravo za Chelsea , sjajne izmjene je izvrsio AVB , svi su odigrali odlicno od izmjena , a od prvotimaca Ramires i Bosingwa najbolji ..

Ali to je nebitno u odnosu na Drogbu , ima li ikakvih informacija ?
                            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Dobar je Swansea jesi video protiv Sitija prvo poluvreme kako su igrali , ja sam danas navijao za QPR al neda im se
                              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                                Evo ga! Matinjo ne gresi...a mogao je i Luki (od sad ga tako zovem ) da doda,ali i ovo je ok

3-1,zasluzena pobeda.

@ Wade-Svaka cast za prognozu

Al' LJuba odmah prekrsti igrace.

Mata pod hitno mora igrati prvu. Brz, spretan, okretan...tehnicar. Jednostavno mora igrati. Lukaku imao jednu dobru sansu...ali polako. Mata i Lukaku su odigrali tek 20 minuta, jos samo malo da se uklope ima da razvaljuju. Bilo bi dobro dovesti jos jednog igraca kao sto je Mata (ili bar slicnog), da stvara probleme na drugoj strani. ;)

Ramires i Bosingwa danas odlicni!

Samo mi je zao Drogbe, nadam se da ce sve biti OK. Kao pokosen je pao...

Wada Tarot.

EDIT: Otkljucajte temu Chelsea, da ne bude kao prosli put. Hvala! ;)
                                Last edited by bracala; 27-08-11, 17:10.
                                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Working...
                                X