Originally posted by denia_el
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ORGANIZOVANI PUT U BRNO
Collapse
X
-
-
Originally posted by denia_el View Posteh nebojsasteta sto u tom drustvu neces biti i ti;)
ma bice mi fenomenalno,od 3 stonerova navijaca na forumu,sva trojica ce biti sa mnom
I da se vratis sa tri Rosijeva navijaca.
Comment
-
Originally posted by vesna8.11 View PostDeni, mislila sam da vec putujes. Srecan put, lepo vreme i lepo druzenje ti zelim.
I da se vratis sa tri Rosijeva navijaca.
Comment
-
Originally posted by nnebojsa View PostSvejedno, vreme ne radi za vas. Kako stvari sada stoje broj Rosijevih navijaca ce poceti rapidno da se smanjuje! Pogotovo kad se vrati u Hondu (privatnu, naravno)...
A sto se tice tih prica, za sada su samo price.
Osim toga, svi mi, koji nismo u mogucnosti da putujemo, sigurno zelimo nasim prijateljima sve najbolje na putu.Ma za koga navijali.
Comment
-
Originally posted by Speed Master View PostDenia je malo pogresila. "Borice" se sa dva Stonerova navijaca, jedan je za Sica... I necemo preci u tabor #46... Nikada...
Comment
-
-
Originally posted by Speed Master View PostDenia je malo pogresila. "Borice" se sa dva Stonerova navijaca, jedan je za Sica... I necemo preci u tabor #46... Nikada...
a boci se javno izvinjavam (jos da nema onolikog marka na avataru)bar znam sa kim cu se druziti tamodon't be scared homiesigpic
Comment
-
-
Originally posted by denia_el View Postkad vec krene da rusi neka pogleda da i zizela bude u blizini
Jedino koga nece srusiti je Vale. Pazi sto igraju fucu Rossi fan - Sic fan http://www.facebook.com/media/set/?s...33555640063232
Comment
Comment